Clearspring Kuzu Rod Stivelse
Ideel som jævner til supper, saucer, tærter og kagefyld
125 GramTidsbegrænset tilbud
Spar 13,55 kr
Kun 1 dag tilbage
Se forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Kuzu rod kendes også som kudzu er en stivelse som trækkes ud af kuzu roden, en plante der gror i bjergområder i Japan.
Stivelsen har en perfekt blød tekstur, som gør den særligt velegnet til alt fra saucer og gryderetter til glasering.
Clearsprings kuzu producent har produceret kuzu igennem mere end 5 generationer fra deres beliggenhed fra det sydlige Kyushu og benytter stadig den traditionelle 120 dags process med at vaske, filtrere og tørre det rene kuzu rod ekstrakt.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Knus stykkerne og opløs dem i koldt vand. Tilsæt blandingen i den kogende/varme ret og rør rundt indtil det bliver tykt og gennemsigtigt. (1/2-1 spiseske af kuzu er nok til en kop væske). Velegnet til vegetarer og veganer.
Oprindelsesland:
JP-BIO 003 Ikke-EU jordbrug
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
---|---|
Energi | 1454 kJ / 342 kcal |
Fedt | 0,2 g |
-heraf mættede fedtsyrer | < 0,2 g |
Kulhydrat | 84,7 g |
-heraf sukkerarter | < 0,2 g |
Protein | 0,3 g |
Salt | < 0,1 g |