Clearspring Kuzu Rod Stivelse
Ideel som jævner til supper, saucer, tærter og kagefyld
125 gSe forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Kuzu rod kendes også som kudzu er en stivelse som trækkes ud af kuzu roden, en plante der gror i bjergområder i Japan.
Stivelsen har en perfekt blød tekstur, som gør den særligt velegnet til alt fra saucer og gryderetter til glasering.
Clearsprings kuzu producent har produceret kuzu igennem mere end 5 generationer fra deres beliggenhed fra det sydlige Kyushu og benytter stadig den traditionelle 120 dags process med at vaske, filtrere og tørre det rene kuzu rod ekstrakt.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Knus stykkerne og opløs dem i koldt vand. Tilsæt blandingen i den kogende/varme ret og rør rundt indtil det bliver tykt og gennemsigtigt. (1/2-1 spiseske af kuzu er nok til en kop væske). Velegnet til vegetarer og veganer.
Oprindelsesland:
JP-BIO 003 Ikke-EU jordbrug
Energi | 1454 kJ / 342 kcal |
Fedt | 0,2 |
-heraf mættede fedtsyrer | < 0,2 |
Kulhydrat | 84,7 |
-heraf sukkerarter | < 0,2 |
Protein | 0,3 |
Salt | < 0,1 |