Clearspring Kuzu Rod Stivelse

Ideel som jævner til supper, saucer, tærter og kagefyld

125 g
91,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger

Beskrivelse

Kuzu rod kendes også som kudzu er en stivelse som trækkes ud af kuzu roden, en plante der gror i bjergområder i Japan.

Stivelsen har en perfekt blød tekstur, som gør den særligt velegnet til alt fra saucer og gryderetter til glasering.

Clearsprings kuzu producent har produceret kuzu igennem mere end 5 generationer fra deres beliggenhed fra det sydlige Kyushu og benytter stadig den traditionelle 120 dags process med at vaske, filtrere og tørre det rene kuzu rod ekstrakt.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Knus stykkerne og opløs dem i koldt vand. Tilsæt blandingen i den kogende/varme ret og rør rundt indtil det bliver tykt og gennemsigtigt. (1/2-1 spiseske af kuzu er nok til en kop væske). Velegnet til vegetarer og veganer.

Oprindelsesland:

JP-BIO 003 Ikke-EU jordbrug

Energi1454 kJ / 342 kcal
Fedt0,2
-heraf mættede fedtsyrer< 0,2
Kulhydrat84,7
-heraf sukkerarter< 0,2
Protein0,3
Salt< 0,1

Skriv en anmeldelse
Clearspring Kuzu Rod Stivelse

Captcha
Captcha