2 Clearasil, Køb behandling og forebyggelse af uren hud
Clearasil

Clearasil er et populært brand, når det gælder hudpleje. Ansigtsprodukterne sælges i lande verden over og henvender sig til både mænd og kvinder. 

Særligt er de kendt for at fremstille hudplejeserier, der fjerner og forebygger uren hud. Teenagere og voksne har opnået gode resultater ved brug af Clearasil, og derfor finder du deres produkter her.

Behandling af uren hud

Hvis du døjer med bumser eller urenheder, finder du produkter, som er særligt udviklet til bekæmpelse her. Clearasil Ultra Rapid Action Treatment Cream , er en behandlende creme til bumser og uren hud. 

Den passer til alle hudtyper, og reducerer bumser og rødme efter kun 4 timer. Cremen indeholder hydrogen peroxid, der virker bakteriedræbende, og skaber gode resultater, hvis du døjer med uren hud. 

Forebyggende ansigtsrens til dagligt brug

Ønsker du at forebygge uren hud, kan du med fordel anvende Clearasil Ultra Rapid Action ansigtsrens

Det er en ansigtsrens, som kan bruges dagligt, og kæmper du allerede med bumser og rødme i huden, reduceres disse allerede 12 timer efter brug. 

Alle produkter fra Clearasil er dermatologisk testet, og udviklet særligt til bekæmpelse af uren hud. 

Hos Mecindo finder du et stort udvalg af hudpleje til mænd og kvinder. Vi tilbyder en række produkter fra Clearasil, og køber du dem her, får du billigt fragt og levering inden for 2-4 hverdage.