2 Clarityn, effektiv lindring af allergi og overfølsomhed.
Clarityn

Mange mennesker lever med allergi, der ofte giver generende symptomer som nysen, stoppet næse, kløende øjne eller øjne, der løber i vand, hovedpine o.lign. Hvis der ikke gøres noget, kan symptomerne vare op til uger eller måneder. Nogle allergier som høfeber er sæsonbetonede, mens andre kan opstå hele året. Det kan f.eks. være overfølsomhed over for husstøvmider eller kæledyr. Clarityn allergipræparater kan lindre imod mange typer af allergisymptomer.

Hurtig lindring

Clarityn giver en hurtig lindring imod flere typer af allergier. Hos Mecindo.dk finder du et varieret sortiment af præparater fra Clarityn. Der er både tabletter, sirup, som er velegnet til børn, ogClarityn Rapide, der smelter i munden uden brug for vand til at synke dem.

Du får hurtig lindring af de værste allergisymptomer i løbet af ½-1 time efter præparatet er indtaget og har effekt i op til 24 timer. Det virksomme middel, loratadin, virker på samme måde som cetirizin og acrivastin, men nogle mennesker oplever, at loratadin har en bedre effekt. Clarityn er et andengenerations antihistamin og virker derfor ikke sløvende.

Køb Clarityn online hos Mecindo

I Mecindos webshop kan du købe Clarityn og få dem leveret billigt og hurtigt inden for 2-4 hverdage. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon, e-mail eller chat.