2 Chi Kokosvand, Køb online hos Mecindo.dk
Chi Kokosvand

Kokosvand har i gennem århundreder været brugt som sundhedsdrik i de tropiske regioner. Drikken, der tapes direkte fra de friske kokosnødder, har et lavt fedt- og kalorieindhold. Den indeholder ingen kolesterol og har en naturlig balance mellem natrium, calcium og magnesium. Kokosvand er derfor perfekt til at få genoprettet væskebalancen efter en lang dag i varmen.

Chi kokosvand - 100% ren sundhed.

Chi kokosvand bygger videre på ideen om, at kokosvand fra naturens side er en perfekt tørstslukker. Og alle produkter fra Chi er baseret på 100 % naturligt kokosvand. Der er ikke tilsat ekstra frugtsukker eller konserveringsmidler. Der tappes direkte fra kokosnødden på kartonen og så hjem til et køleskab nær dig. Hos Mecindo finder du et stort udvalg af Chi kokosvand. Prøv for eksempel Chi 100% Pure Coconut Water. Den findes i en praktisk 330 ml pakning, så den er lige til at have med på farten. Med sin elektrolytbalance er Chi kokosvand nemlig perfekt at drikke i forbindelse med sport. Og med Chi kokosvand er du så tæt, som du kommer på en frisk kokosnød! 

Er du først blevet begejstret for den lækre kokosvand, finder du også andre smagsvarianter hos Mecindo. Her kan du for eksempel få fingre i tropiske varianter som Chi Coconut Water & Mango og Chi Coconut Water & Pinapple.

Alle Chi kokosvand er desuden laktosefri og derfor også velegnet for mælkeallergikere. Så hvis du er på udkig efter spændende alternativer til mælk, hvad så med at prøve Chi 100% Laktosefri Kokos-Chokolademælk eller Chi Natural Espresso Kokosmælk?