Chaga Health

Immuno Elxir fra estiske Chaga Health indeholder økologiske ingredienser, sammensat på en måde så blandingen bidrager til et normalt fungerende immunforsvar. Læs mere om Chaga Health nederst på siden.


Hvad er Chaga Health?

Chaga Health er en producent fra Estland, som fremstiller eliksirer for et bedre immunforsvar. Eliksiren hedder ”Immuno Elixir” og indeholder flere økologiske og gavnlige ingredienser. Immuno Elixir er inspireret af gammel østeuropæisk folkemedicin, hvor hovedingrediensen, chaga, formentligt har været kendt siden 1500-tallet. 

For nyligt er det blevet dokumenteret, at chaga har en antibakteriel og antiinflammatorisk effekt, hvilket bl.a. er årsagen til at chaga anvendes i Immuno Elixir. 


Hvad er Chaga Health godt for?

Immuno Elixir fra Chaga Health indeholder vand, chagaekstrakt, havtorn, honning, skovfyr ekstrakt, røllikeblomsterekstrakt og C-vitamin. 

Havtorn er et lille gul-orange bær som er kendt for sit naturligt høje indhold af C-vitamin, men også pga. bærrets indhold af omega-7 fedtsyren. 

C-vitamin bidrager til mere end blot et normalt immunsystem – faktisk bidrager vitaminet også til:

 • At vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning
 • En normal dannelse af collagen
 • Et normalt energistofskifte
 • Nervesystemets normale funktion
 • En normal psykologisk funktion
 • Immunsystemets normale funktion
 • At beskytte cellerne mod oxidativt stress
 • At mindske træthed og udmattelse
 • At gendanne den reducerede form af E-vitamin
 • Et øget optag af jern

Omega-7 fedtsyren er relativt sjælden i mad, og derfor er netop havtorn en fantastisk kilde til fedtsyren – men hvad er det omega-7 bidrager til? Omega-7 kan bidrage til at reducere inflammation, hvilket også er en af grundene til, at havtorn findes i Immuno Elixir. 

Chaga svampen vokser på birketræer i kolde områder, f.eks. i Sibirien. Faktisk findes svampen også i Danmark – her kaldes den blot Spejlsporesvamp. Chaga indeholder et væld af mineraler, spormineraler og vitaminer. Derudover er indholdet af antioxidanter højt, og det er bl.a. disse der bidrager Immuno Elixirs antiinflammatoriske effekt på kroppen. 


Hvor meget Immuno Elixir skal du tage?

Hvis du vælger at gøre brug af Health Care Immuno Elixir, skal du indtage 25 ml to gange dagligt hvis du er voksen. Børns daglige dosis er 25 ml, altså to gange 12,5 ml. 

Husk altid at omryste eliksiren før indtagelse.


Hvad er immunforsvaret?

Immunforsvaret er det der beskytter os mod infektioner og sygdomme. Immunforsvaret, også kaldet immunsystemet, består af organer, væv, proteiner og særlige celler som tilsammen beskytter kroppen. Inden en mikroorganisme som kan være skyld i sygdom, trænger ind i kroppen, findes der nogle ydre beskyttelsesmekanismer som den først skal forbi.

Beskyttelsesmekanismerne er bl.a. det yderste hudlag som sørger for at mikroorganismer ikke kan trænge ind, men også små fimrehår i hals, lunger og næse beskytter mod sygdom. 

Slimhinder, altså mund, øjne, næse, luftrør, lunger og tarme indeholder desuden antistoffer som bekæmper mikroorganismer så snart de kommer i kontakt med slimhinden. 

Desværre lykkes det ikke altid for kroppen og immunforsvaret at bekæmpe bakterier, og det er netop derfor vi bliver syge.


Hvorfor vælge Chaga Health?

Er du i tvivl om Chaga Health eliksiren er noget for dig, så læs lige med her:

 • Chaga Health er et økologisk kosttilskud
 • Indeholder C-vitamin der bl.a. bidrager til immunsystemets normal funktion
 • Har et højt indhold af antioxidanter
 • Kan bruges til voksne og børn fra 3 år


Køb Chaga Health på mecindo.dk

Chaga Health Immuno Elixir er en fantastisk genvej til et normalt fungerende immunforsvar. Prøv den skønne blanding til en billig pris – køb online i dag. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul