Cetirizin mod allergi

Alnok, Vialerg og Beneday Alternativ

Cetirizin mod allergi

Alnok, Vialerg og Beneday Alternativ

29,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

30 Tabletter
( 10 mg )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

29,95 kr

Beskrivelse

Cetirizin er et antihistamin til behandling af allergirelaterede sygdomme som allergi, høfeber, kæledyr og hudreaktioner. Cetirizin er en anden generation antihistamin som ikke gør dig døsig og kan hjælpe med at behandle personer, der lider af forskellige typer af overfølsomhed.

Cetirizin tabletter kan lindre ubehagelige symptomer og overfølsomhedsreaktioner såsom; nysen, kløende øjne, løbende næse eller tilstoppet næse, rindende øjne, nældefeber, høfeber, hududslet og kløende hud. Cetirizin hæmmer virkningen af histamin, som medvirker udviklingen af den allergiske reaktion. Begyndende virkning mærkes hurtigt, hvilket typisk sker inden for ½ - 1 time og varer ca. 24 timer. 

Cetirizin er et generisk lægemiddel, hvilket vil sige at mange medicinalvirksomheder producerer og sælger dette medikament til vidt forskellige priser - Du vil derfor opleve at der kan forekomme difference i priserne fra de forskellige producenter. Mest almindelig kendt i Danmark er mærker der indeholder Cetirizin er ”Cetirizin Actavis”, ”Vialerg” fra Orifarm, ”Alnok” fra Sandoz, ”Cetirizin PCD” fra Stada og Benaday.

Fælles for alle er den aktive ingrediens Cetirizin – pillerne er de samme – prisen er forskellig.

Ofter sille spørgsmål ved Cetirizin tabletter

1.Hvordan kan I sælge Cetirizin meget billigere end mit lokale apotek?

Vores priser på netop denne medicin er baseret på en generisk version af Alnok, Vialerg og Beneday tabletter – Den aktive ingrediens i selve produktet er den samme, men selve produktet er ikke ”brandet” som Alnok, Vialerg og Beneday, men derimod i en neutral indpakning med visning af den aktive ingrediens. Cetirizin, Alnok, Vialerg og Beneday tabletter har alle den aktive ingrediens Cetirizin der alle giver de ønskede effekter.

2. Giver Cetirizin mig den samme virkning som den brandede version (Alnok, Vialerg og Beneday tabletter)?

Absolut. Når en medicinalvirksomhed udvikler et lægemiddel får virksomheden ligeledes en unik rettighed til at sælge det pågældende produkt for en årrække (originalt produkt). Når denne rettighed udløber kan enhver medicinalvirksomhed forudsat at de opfylder reglerne producere tilsvarende lægemiddel (generisk produkt). Dette oplever du ligeledes på det normale apotek, hvor farmaceuten spørg om du vil have den originale medicin som typisk er dyr eller en generisk version (samme indhold) som typisk er billigere.

Dette håndkøbslægemiddel de identiske medicinske egenskaber uanset mærke, emballering og reklame. Nøglen er den "aktive" ingrediens - der rent faktisk behandler symptomet. Beskyttelse og kvalitetskontrol gælder ligeligt for alle originale som generiske lægemidler. Det generiske lægemiddel skal opfylde de samme kvalitetskrav som det originale lægemiddel. Emballage kan variere, men ingredienserne er identiske, og resultaterne af behandlingen vil være de samme.

Et godt råd:

Nøglen er den aktive ingrediens. Kig derfor på det mærke du kender, og noter den aktive ingrediens for derefter at kontrollere, at den aktive ingrediens samt dosis er den samme som på det generiske brand. 

Instruktion

Kun til oral anvendelse.

Voksne og unge over 12 år:

10 mg én gang dagligt (en tablet en gang daglig)

Børn i alderen fra 6 til 12 år:

5 mg to gange dagligt (en halv tablet to gange dagligt). Den ene halvdel af tabletten én gang dagligt kan også indtages, hvis dosis er tilstrækkelig. 

Aktiv ingrediens

Cetirizin 10 mg

Produktinformation

Mængde 30 Tabletter ( 10 mg )
Producent Generic Medicine
Indlægsseddel Indlægsseddel (pdf)
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 30856
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5017007026464
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på