2 Cavalier belgisk chokolade | Fairtrade og sødet med stevia| Mecindo.dk
Cavalier Belgian Chocolate

 

Belgisk Fairtrade chokolade af højeste kvalitet

Her på siden finder du et udvalg af lækre Fairtrade chokolader uden sukker fra den belgiske chokoladeproducent Cavalier. Cavalier chokolade har et højt kakaoindhold på op til 85 % og er sødet med Stevia og sukrin. Smagen og kvaliteten er i top, når du vælger chokolader fra Cavalier. Du kan f.eks. vælge mellem en mørk chokolade, mørk chokolade med bær, mælkechokolade, hvid chokolade med mango og hindbær og en chokolade med nødder.

Fyldig chokoladesmag og færre kalorier

Siden 1996 har Cavalier udviklet og produceret en hel serie Fairtrade chokolade, som er uden tilsat sukker. Chokoladen er sødet med Stevia og sukrin, hvilket er gode alternativer til sukker, og du behøver ikke at spekulere på kalorier eller vægt. 
Cavalier chokolade er til dig, som gerne vil spise sundere chokolade og reducere indtaget af kalorier, men uden at gå på kompromis med den gode fyldige chokoladesmag. Cavalier chokolade er desuden velegnet til brug i desserter.

Cavalier byder på spændende chokoladefristelser

Cavalier chokolade byder på mange spændende varianter, alt efter din smag. En af fristelserne er Cavalier Mørk Chokolade med mørke bær, som er en blanding af mørk chokolade med blåbær, hindbær og skovbær. Kakaoindholdet i Cavalier chokolade er 85 %, og kombinationen af chokolade og bær smager skønt.