Cashewsmør

Lækker cremet Cashewsmørepålæg

Cashewsmør, det lyder usundt, men nøddesmør er faktisk noget af det sundeste, du kan smøre på dit brød. Prøv en god cashewsmør, som er fyldt med B6 vitamin, magnesium og monoumættede fedtsyrer. 

Den cremede konsistens opstår, når nødderne blendes - deraf navnet smør. Brug cashewcreme i din sandwich sammen med kylling og salat; brug den som dressing på salat (evt. rørt op med lidt citronsaft og olie) eller kom en skefuld eller to i din smoothie - det gi'r et ekstra pift til smagen.

Læs mere Skjul

De næringrige cashewnødder

Cashew nødder er de der små, nyreformede nødder, som i virkeligheden slet ikke er nødder, men derimod en del af cashew-æblet. Men cashewnødder indeholder de samme sunde ting som nødder - såsom kobber, zink og jern og desuden meget magnesium. Desuden har cashewnødder et højt indhold af B6-vitaminer. Det høje magnesiumindhold er godt mod forhøjet blodtryk, og magnesium er ligeledes godt for muskler og stofskifte.

Cashewsmør eller cashewcreme er godt for dit hjerte!

Cashewnødder er meget kalorierige, de indeholder faktisk hele 45 % olie, men de er meget, meget sunde, da de indeholder mange monoumættede fedtsyrer, som jo er det sunde, vegetabilske fedt. Spiser ducashewcreme på dit brød, så får du derfor masser af de sunde fedtstoffer i modsætning til, hvis du kommer almindeligt smør på brødet.

Køb top-kvalitet cashewsmør hos Mecindo

Hos Mecindo kan du bl.a. købe Monki Cashewsmør der er fremstillet af økologiske cashewnødder og består af 100 % cashewnødder uden tilsætning af nogen art.

Læs mere Skjul