Canesten Intern Creme

Mod intern skedesvamp

Canesten Intern Creme

Mod intern skedesvamp

89,95 kr

5 Gram

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

89,95 kr

Beskrivelse

Canesten til intern brug er en fyldt 5 grams applikator der indeholder creme, som når du påfører det op i skeden effektivt vil behandle svampeinfektionen. Du har kun brug for denne ene dose.

Se flere produkter fra Canesten her.

Hvad er skedesvamp

Denne infektion er forårsaget af en gærsvamp, der hedder candida. Denne gærsvamp lever naturligt i vores kroppe uden problemer, men hvis den naturlige pH balance i din skede ændrer sig – hvilket nemt kan ske – kan candida formere sig. Og det er her du kan komme til at opleve kløe og udvikling af svamp.

Det typiske symptom – og også det mest irriterende – er at det klør. Det kan også være i form af en brændende fornemmelse samt hvidlig udflåd. Det er nødvendigt at behandle både udvortes og indvortes (hvis symptomerne viser sig begge steder). Hvis du kun behandler udvortes er det muligt, at svampen bare vender tilbage inden for et par dage.

Instruktion

Vask dine hænder grundigt både før og efter du har indsat cremen. Indsæt applikatoren med creme i skeden, gerne om aftenen så det har muligt for at virke mens du sover. Hvis dine symptomer fortsætter efter 7 dage skal du kontakte egen læge.

Advarsle

Du bør søge læge, hvis det er første gang du har symptomer på svamp. Og du må ikke bruge dette produkt hvis du har haft mere end 2 infektioner med svamp indenfor de sidste 6 måneder, tidligere har haft historie med seksuelt overført sygdomme. Hvis dine symptomer fortsat er uændret, skal du se din læge. Du må IKKE bruge Canesten, hvis du er gravid eller forsøger at blive det samt hvis du ammer. Du skal konsultere din læge eller apoteker hvis du bruger andet medicin end p-piller og hvis du er under 16 eller over 60 år gammel. Husk også at cremen kun er til udvortes brug, konsultér egen læge, hvis du er i tvivl. Herudover må du ikke bruge produktet hvis du har:

 • Uregelmæssig blødning fra skeden
 • Anormal skedeblødning
 • Sår eller blister på skeden eller ydre kønsdele
 • Smerte i underlivet
 • Smerte ved urinering
 • Feber
 • Kaster op
 • Har diarré
 • Ildelugtende udflåd
 • Hvis du er i tvivl om du har skedesvamp, konsultér da din læge
 • Hvis du er gravid, forsøger at få børn skal du konsultere din læge eller jordmoder inden du bruger produktet

Aktive ingrediens

Canesten vaginal creme indeholder:

Clotrimazole 500mg (10% w/w). Den indeholder også benzylalkohol, polysorbat 60, sorbitanstearat, cetostearylalkohol, isopropyl myristrate, cetylpalmitat og renset vand. 

 

Produktinformation

Mængde 5 Gram
Producent Canesten
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 101
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5010605054631
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på