2 Calpol, Køb smertestillende håndkøbsmedicin til børn her.
Calpol

Calpol er specialister i smertestillende medicin til børn. I mere end 45 år har de hjulpet familiens yngste medlemmer med at dæmpe sygdomme og symptomer. Produkterne er udbyttet af mange års erfaring, research og viden, og du finder smertestillende fra Calpol her.

Smertestillende til børn

Er de mindste ramt af feber eller smerter, kan du mildne deres ubehag med produkter fra Calpol. Håndkøbslægemidlerne er sammensat, så de egner sig til børn fra henholdvis 2 måneder og 6+ år. Produkterne indeholder ingen sukker, men har en sød smag af jordbær. Calpol fåes i flydende form eller som pulverbreve, og doseringsanvisninger medfølger. 

Calpol mod smerter og feber

Calpol +6 Sukkerfri, er håndkøbsmedicin mod smerter og feber. Produktet kommer i breve af 12, og indeholder det smertestillende Paracetomol. Det er velegnet til børn, der er ældre end 6 år, og fåes i en sukkerfri variant med jordbærsmag. Til de helt små finder du produktet, Calpol Sukkerfri, der er smertestillende medicin, som kan anvendes til babyer fra de er 2 måneder gamle. Læs indexsedlen for dosering. 

Køb håndkøbsmedicin online hos Mecindo

Find et udvalg af smertestillende præparater hos Mecindo. Vi fører håndkøbsmedicin fra Calpon, så de mindste kan blive lindret for feber og smerter. Vi giver dig billig fragt og levering inden for 2-4 hverdage, når du køber dine produkter her.