2 Buttercup, Køb effektiv hostesaft online her.
Buttercup

Buttercup er et internationalt anerkendt mærke inden for medicinal industrien. Buttercup har optjent deres anerkendelse og gode ry på baggrund af deres gode produkter, deres høje kvalitet og deres sans for kommunikation med kunder. De skaber deres produkter på baggrund af et ønske om at hjælpe folk, og derfor har de enormt stor fokus på, at produkterne skabes korrekt uden unødvendige stoffer. 

Buttercup hostesaft

Et af deres mest kendte produkter er deres hostesaft. Buttercup hostesaft er ideel til at lindre irritation i halsen. Dette indkluderer både ondt i halsen, kløe, hoste, og forkølelse. Det er primært de to aktive ingredienser, Squill og Capsium, der sørger for denne lindring. Kombinationen af disse ingredienser sørger for at løsne slimet op i halsen, giver en aromatisk og behagelig smag, og sørger for at berolige og bedre halsen markant. 

Mecindos kvalitetskrav

Mecindo går meget op i kvalitet, og derfor et det et krav for os, at de produkter vi fører herinde er gennemtestede og virker efter hensigten. Derfor er det ikke noget problem for os at have Buttercupprodukter herinde. Vi er meget tilfredse med at få lov til at føre deres produkter, og du kan som altid få billig fragt og 2 - 4 hverdages levering.