Butt plugs

Læs mere Skjul

Viser 1 til 19

Butt plugs

Hvad er en butt plug?

En butt plug, også kendt som en anal plug, er et dildo lignende sexlegetøj som er særligt udviklet til anal sexlege.

Butt plugs er typisk ”kegleformede” og er et fremragende stykke anal sexlegetøj til både begyndere og øvede.

En butt plug skiller sig ud fra f.eks en dildo ved at den, i modsætning til dildoer, ikke er designet til hurtige ind-ud bevægelser. I stedet indføres butt plugen hvorefter den får lov at sidde. Dette kan give god stimulering og samtidigt være en god start på analsex for nybegyndere.

Hvad er fordelene ved butt plugs?

Butt plugs er et utroligt populært sexlegetøj på grund af deres mange fordele:

  • Sikker i brug: En butt plug har typisk en fod i bunden som sikrer at den ikke ”smutter op” og dermed altid nemt kan tages ud igen efter brug. 
  • Gode til begyndere: Butt plugs findes i mange størrelser og har det til fælles at deres kegle form gør det relativt nemt at indføre dem. 
  • God til singler: En butt plug er et godt sexlegetøj til singler der ønsker at eksperimentere med anal nydelse, da den ikke kræver nogen aktiv handling efter at den er indført. Der findes endda butt plugs med indbyggere vibratorer for ekstra stimulation. 
  • Også god til par: Butt plugs kan også være et fremragende sexlegetøj til par som ønsker at prøve anal leg af. En butt plug kan f.eks. hos kvinder hjælpe med at lægge mere pres på den bagerste vaginale væg, hvilket kan øge følsomheden hun oplever ved vaginal penetrering fra hendes partner / dildo / vibrator. 

Hvilken type butt plug bør man vælge?

Der findes et stort udvalg af butt plugs på markedet. Som udgangspunkt er det svært at vælge en ”forkert” butt plug, men der kan sagtens være fordele ved specifikke modeller og typer, alt efter hvad du ønsker få ud af din butt plug:

  • Butt plugs til kvinder uden vibrator: 

Hvis du som kvinde ønsker at opleve den øgede grad af følsomhed som kan opnås ved at indsætte buttplug, anbefaler vi at man anvender en helt almindelig butt plug. En sådan behøver ikke være voldsomt dyrt, men det kan dog godt anbefales at vælge en der er lavet i gode materialer uden brug af phthalater, parabener og andre allergener. 

Vi anbefaler: Fifty Shades of Grey Silikone Butt Plug

  • Butt plugs til kvinder med vibrator: 

Hvis du ønsker at få mest muligt nydelse ud af din butt plug kan det med fordel anbefales at anskaffe en god butt plug med indbygget vibrator.

Med en sådan får du den samme øgede følsomhed ved vaginal stimulering som ved en almindelig butt plug, samtidigt med at hele din krop fyldes at stimulerende vibrationer fra den indbyggede vibrator. Vi anbefaler at anvende en vandtæt butt plug lavet i gode materialer som har flere forskellige indstillinger.

Vores anbefaling: Fifty Shades of Grey Vibrerende Butt Plug

  • Butt plugs til mænd uden vibrator: 

Butt plugs kan være et af det absolut bedste sexlegetøj til mænd, på trods af at mange ikke har prøvet det. Ved indsættelse af en butt plug bliver prostata stimuleret hvilket kan resultere i betydeligt kraftigere orgasmer.

Mænd kan som udgangspunkt sagtens benytte de samme butt plugs som kvinder, men det kan stærkt anbefales at benytte butt plugs særligt designet til mænd da disse har en særlig krumning som nemt lader plugen stimulere mandens prostata.

Vi anbefaler at anvende en krum butt plug lavet i materialer af høj kvalitet.

Vores anbefaling: Zini Janus prostata stimulator

  • Butt plugs til mænd med vibrator: 

En butt plug til mænd med indbygget vibrator kendes også som en prostata massager eller stimulator. 

En sådan kan hjælpe mænd til at få utroligt vilde orgasmer, enten i samspil med stimulering af penis, eller blot ved udelukkende at stimulere prostata.

Vi anbefaler en vandtæt stimulator lavet i gode materialer og som har en krumning særligt designet til at ramme mænds prostata.

Vores anbefaling: Rocks Off Naughty Boy Prostata Vibrator

Kan mænd og kvinder benytte de samme slags butt plugs?

Svaret på dette er både ja og nej. Mænd kan som udgangspunkt benytte både kegleformede butt plugs til kvinder såvel som krumme butt plugs udviklet særligt til mænd. Kvinder bør til gengæld kun benytte ”lige” butt plugs, da den positive effekt på vaginal følsomhed er mindre ved en krum butt plug som grundet dens krumme form ikke ligger det same pres på den bagerste vaginale væg.

Er butt plugs sikre?

En butt plug er et af de mest sikre former for sex legetøj til anal brug der findes. Det skyldes deres fod i enden der sikrer at de ikke ”smutter op” såvel som det faktum at de ikke er designet til hurtigt ind-ud bevægelser men nærmere til at indsættes og bære i længere perioder. Dette minimere risikoen for eventuelle anal rifter og ømhed.

Man bør dog altid, som med alt sexlegetøj, bruge sin sunde fornuft og sætte sig ind i hvordan legetøjet bør bruges inden man tager det i brug. Endvidere bør man altid bruge rigelige mængder af en god anal glidecreme hver gang man anvender butt plugs og anal sexlegetøj generelt.

Til dette kan vi anbefale Fifty Shades of Grey Ease anal glidecreme.

Hvordan rengøres butt plugs?

Anal sexlegetøj bør altid rengøres efter hver brug. Alle de produkter du finder her på siden tåler rengøring med varmt vand og sæbe.

Man kan dog med fordel også bruge et produkt særligt udviklet til at rengøre sexlegetøj. Her på siden fører vi Fifty Shades of Grey Toy Cleaner til brug ved rengøring af alle typer af sexlegetøj.