Burt's Bees

Prøv et af de mange plejeprodukter fra Burt’s Bees, og oplev velplejet, næret og fugtgivet hud over hele kroppen. Du kan have en af de mange læbeplejeprodukter med i lommen eller tasken, og altid have bløde og fugtige læber. Læs mere om Burt’s Bees her og køb online allerede i dag.


viser 1 til 48 af 80 (2 sider )

Hvem er Burt’s Bees?

Burt’s Bees er opkaldt efter én af virksomhedens grundlæggere, nemlig Burt Shavitz. Den anden grundlægger af Burt’s Bees er Roxanne Quimby. Sammen fik de idéen til Burt’s Bees tilbage i 1980’erne. Burt blev biavler og lærte at fremstille honning, og gemte en del af overskydende bivoks. Bivoksen begyndte de sammen at bruge i fremstillingen af bl.a. lys og læbepomader – bl.a. den stadig populære Burt’s Bees Lip Balm

I dag er det længere Burt og Roxanne der driver Burt’s Bees, men hele tanken om det at tage fra naturen og samtidig passe på den, går igen i det videre arbejde og udviklingen af nye Burt’s Bees produkter. 


Populære produkter fra Burt’s Bees

Udvalget af Burt’s Bees produkter er større end nogensinde før, og du kan vælge mellem læbe- og hudpleje der effektivt fugter, nærer og plejer. De mest populære Burt’s Bees produkter på mecindo.dk:

 • Burt’s Bees Læbepomade Bivoks
  Den originale Burt’s Bees læbepomade med bivoks. Læbepomaden plejer og nærer huden, og har et lille indhold af pebermynteolie. Få bløde læber og forebyg eller behandl tørre og sprukne læber.

 • Burt’s Bees Farvet læbepomade med pink blossom
  En skøn læbepomade med farve. Dine læber får en antydning af naturlig farve, uden at virke som en læbestift. Udover at give en smule farve til læberne, fugtes de i op til 8 timer. Der findes i alt seks forskellige farvede Burt’s Bees læbepomader. Vælg din favorit her på mecindo.dk.

 • Burt’s Bees Mama Bee Belly Butter
  Mama Bee Belly Butter er en bodybutter med 99% naturligt indhold. Bodybutteren indeholder ingen parfume og parabener. Brug den til at mindske risikoen for strækmærker, eller som intensiv fugtgiver der øger hudens elasticitet. 


Plej huden med Burt’s Bees

Selvom det primært er lip shimmers, lip gloss’, læbepomader og andre læbeplejeprodukter fra Burt’s Bees du finder her på mecindo.dk, kan du også vælge nogle skønne hudplejeprodukter til resten af kroppen. 

Bodylotions, håndcreme, babyolie, kropsolie og boblebad er med til at nære og fugte huden over hele kroppen – både på dig, men også på dit barn. 

 • Burt’s Bees Baby Bee Bubble Bath er en skøn blanding af kokosolie, solsikkeolie og sojaproteiner. Derudover er der tilsat mild sæbe, fugtgivende glycerin og en skøn duft af vanilje. Baby Bee Bubble Bath indeholder hele 99,8% naturlige ingredienser. 
 • Burt’s Bees Baby Bee Original Lotion plejer babys hud og efterlader den blød og glat. Lotionen indeholder bl.a. bivoks og sheasmør der sørger for, at huden er fugtgivet op til 24 timer.
 • Burt’s Bees Mama Bee Body Oil m. E-vitamin er en let og naturlig kropsolie, der med indhold af mandel, lemon og E-vitamin, fugter og plejer huden over hele kroppen. Olien er især velegnet til brug under graviditeten, hvor huden strækkes og derfor har brug for ekstra fugt.
 • Burt’s Bees Bodylotion er en parfumefri lotion med indhold af sheabutter og E-vitamin, der fugter tør hud og lindrer irriation. Efterlader huden næret, fugtgivet og velplejet. 


Burt’s Bees og bivoks

Bivoks er den mest anvendte ingrediens i produkterne fra Burt’s Bees, og det er ikke uden grund. Der er flere gode egenskaber ved at bruge bivoks, og vælger du et Burt’s Bees hudpleje kan du opleve det på din egen krop. Bivoks’ egenskaber er bl.a.:

 • Indeholder A-vitamin der bidrager til at vedligeholde en normal hud
 • Tilfører fugt til huden
 • Har en blødgørende virkning
 • Virker antibakterielt

Derudover anvendes bivoks som emulgator i kosmetik, hvor den lader produktet binde. Bivoks har en naturligt sød duft, og en let gylden farve. 


Køb Burt’s Bees på mecindo.dk 

Giv din hud skøn og nærende pleje med plejeprodukterne fra Burt’s Bees. Vælg en læbepomade med eller uden farve, og hav den med dig overalt – på den måde er du sikret altid at have velplejede og flotte læber. Udvalget af Burt’s Bees produkter er stort, og du finder et væld af produkter til billige priser her på mecindo.dk. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul