2 Burt's Bees er Naturlig Hudpleje med Bivoks. Køb Hudpleje på Mecindo.dk

Burt's Bees


Viser 1 til 24

Burt's Bees

Her på siden finder du et stort udvalg af Burt's Bees produkter. Her på Mecindo.dk er vi ret så vilde med Burt's Bees fordi deres produkter er lavet på helt naturlige ingredienser.
I de fleste af Burt's Bees produkter indgår der bihonning - deraf navnet Burt's Bier. Bivoks øger fugtigheden i huden og lindrer kløe og hudirritationer. Bivoks kan også øge effektiviteten af solcreme, er samtidig betændelseshæmmende og virker antibakterielt ved at ligge et beskyttende lag på huden samtidigt med den lader huden ånde. Derudover er bivoks en fremragende kilde til A vitamin som yderligere styrker hudens celler og genopbygger dem.
Bivoks er helt naturligt, forurener mindre og er overhovedet ikke giftigt i forhold til ulækre kemikalier.

Hvem er Burt?

Burt's Bees blev grundlagt af Burt tilbage i 1984. Til at starte med brugte Burt kun Biernes honning, som han solgte fra en stand i landevejen. Dér mødte han en kvinde som hed Roxanne. De blev hurtigt gode venner og indenfor kort tid var Roxanne begyndt at producere stearinlys af det ubrugte voks fra Burt's Bees. Foretagendet blev hurtig en succes. De forsøgte at finde flere måder at bruge bierne på og i 1991 tilførtes Burts Bees Bivoks Læbepomade som lige siden og selv den dag i dag er Burt's Bees bedstsælgende.
Burt Shavitz er selv blevet lidt af en kendis rundt omkring i verden, da han var en meget speciel type person. Han døde Juli 2015. Dog er han stadig ligeså populær som før hans død, faktisk så populær at Netflix har lavet en dokumentar om ham.

Hvad kan Burt’s Bees byde på?

Siden 1994 har Burt’s Bees udelukkende fokuseret på at udvikle Hudpleje produkter og personlig pleje såsom fede fugtighedscremer med Bivoks og nærende Balsam med Baobab& Avocado olie.