Breathe Right

Næsestrips til åbning af luftveje


10 Strips

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Breathe Right Snorkeplastre (normal) - Snorken og tilstoppet næse kan forårsage en dårlig nattesøvn ikke kun for dig, men også din partner.

Breathe Right er et stoffri Snorkeplastre der forsigtigt åbner luftvejen i næsen og dermed hjælper dig til at trække vejret lettere og lindre den ubehagelige fornemmel ved tilstoppet næse. 

 

Snorkeplastret er et fleksibelt plaster der er nemt kan placeres på tværs af næsen, hvilket gør vejrtrækningen meget lettere for dig i løbet af natten.

Hvad er Breathe Right Snorkeplastre og hvordan virker det

Breathe Right Snorkeplastre er et stoffrit plaster med et unikt refleksdesign, der har straks aflaster og reducerer eller eliminerer snorken.

Du placere plastret på tværs af næsen, hvor Breathe Right Snorkeplastret virker ved forsigtigt at åbne luftvejen så du kan trække vejret gennem næsen i stedet for munden. Derved aflaster, reducerer eller eliminerer din snorken og hjælper dig med at indånde mere let mens du sover.

Du kommer til at sove bedre – inkl. din partner

Hvor godt vi sover om natten har en signifikant effekt på vores evne til, at koncentrere sig og udføre diverse opgaver i løbet af dagen. Personer hvis søvn der jævnligt er afbrudt af snorken eller tilstoppet næse kan virkningen være betydelig.

Dett er grunden til, at millioner af mennesker over hele verden bruger Breathe Right Snorkeplastre for at opnår en bedre nattesøvn. Breathe Right Snorkeplastret virker ved forsigtigt at åbne luftvejen så du kan trække vejret gennem næsen i stedet for munden. Derved aflaster, reducerer eller eliminerer din snorken og hjælper dig med at indånde mere let mens du sover

Snorken

Det største problem med snorken er, at det kan forstyrre din søvn og muligvis din partner der sover ved siden af. Dette kan ligeledes give problemer i et parforhold - omkring 80% af par der oplever kontinuerlig og kraft snorken sove i separate soveværelser og næsten 9 ud af 10 siger, at deres forhold ville være bedre, hvis snorkeproblemet var løst. Manglen på søvn gør dig træt den følgende dag, og dette kan endda påvirke din arbejdsindsats.

Tilstoppet næse

At have tilstoppet næse er ikke behageligt. Ikke alene er det svært at trække vejret, men det gør det også vanskeligt, at få en ordentlig og rolig søvn. Den næste dag føler du dig højst sandsynligt træt og ude af stand til at arbejde såvel som normalt. Søvn spiller også en vigtig rolle I, at hjælpe mennesker med at blive raske efter sygdom.

Allergikere/Allergi

Med allergi kan en tilstoppet næse gøre det svært at trække vejret, hvilket kan fører til problemer med at sove. Næsten halvdelen af ​​allergikerer oplever tilstoppet næse siger, at det påvirker deres evne til at arbejde eller udføre andre aktiviteter. Noget så simpelt som en tilstoppet næse kan faktisk have en stor indflydelse på din livskvalitet.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Breathe Right
Klassifikation Medicinsk udstyr
Produktnummer 1497
Mængde 10 Strips