Breathe Right

Breathe Right

Breathe Right er en serie af næsestrips der er specielt designet til at åbne luftpassagen i næsen så du kan komme forstoppet næse og snorken til livs. Inde bag hvert næsebor findes nasalventilen der kun er ca. 2,5 mm. bred.

Når du trækker luft ind skal luften passere denne ventil, og en forstoppelse af næsen, uanset om den er forårsaget af forkølelse, allergi eller snorken, kan derfor hæmme vejrtrækningen betragteligt. 

Breathe Right næsestrips kan hjælpe med at åbne luftpassagen ved skånsomt at løfte huden på oversiden af næseborene.


Læs mere Skjul

Folk der har problemer med at sove pga. snorken trækker som regel vejret gennem munden når de sover. 

Dette skyldes ofte, at luftpassagen i næsen er hæmmet, så kroppen automatisk forsøger at maksimere luftindtaget ved at bruge passagen gennem munden. 

En forbedring af luftvejen gennem næsen kan derfor fjerne behovet for at trække vejret gennem munden, så snorken minimeres eller elimineres. Her er Breathe Right strips den oplagt løsning, fordi de er nemme at sætte på, og ikke giver nogen bivirkninger eller gener under søvnen.

Selvom det ofte er mænd der har flest problemer med snorken, kan kvinder også lide af problemet. Ikke mindst efter overgangsalderen kan kvinder være tilbøjelige til at snorke, og Breathe Right kommer derfor i forskellige størrelser og forme så de passer til både den mandlige og kvindelige anatomi, uanset størrelsen på næsen.

 
Læs mere Skjul