Braun Thermoscan 7 IRT6520 Øretermometer

Digitalt Infrarødt øretermometer til hele familien


1 Stk.

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Braun Thermoscan 7 IRT6520 Øretermometer gør det nemt og hurtigt at aflæse temperaturen hos både børn og voksne på blot få sekunder.

Produktet har et digitalt display som gør aflæsning nem og hurtig og har en lyd der indikerer med det samme hvis feber måles. 

Dette øretermometer er designet med ExacTemp-teknikken som sikrer at termometret er placeret korrekt, hvorved fejlagtige målinger forebygges.

En anden fordel ved et digitalt øretermometer som dette, er muligheden for at de sidste 9 tidligere målinger i den indbyggede hukommelse. Du slipper dermed for at skulle huske på/skrive tidligere temperatur målinger ned for at kunne holde øje med om temperaturen er på vej op eller ned. IRT6020 har en forvarmet og blød tip som sikrer optimal comfort ved måling.

Produktet har endvidere indbygget belysning der gør det nemmere at måle temperaturen om natten samt indbygget "aldersguide" der lader produktet blive justeret til alderen på den person der måles på. Herved sikres endnu mere præcis fastlægning af feber.

Pakkens indhold

  • Braun Thermoscan 7 IRT6520 Øretermometer
  • Batterier (2x AA)
  • 21x filter-hætter til brug ved målinger. (flere kan tilkøbes separat her)
  • Beskyttende æske til opbevaring af filter-hætter.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Braun
Klassifikation Medicinsk udstyr
Produktnummer 54787
Mængde 1 Stk.