2 Bounce Energy Balls, køb online hos Mecindo.dk

Bounce Energy Balls


Viser 1 til 22

Bounce Energy Balls

 

Bounce Energy Balls har bygget deres mærke og værdier op omkring lækre og velsmagende protein kugler. Disse protein kugler har et højt proteinindhold, og er derfor et ideelt og sundt alternativ til diverse usunde snacks. Bounce Energy Balls har efterhånden etableret sig som en stor faktor på det danske sundhedsmarked, og de møder større og større efterspørgsel fra dagligvarebutikker, der gerne vil sælge deres produkter. Dette er meget forståeligt, eftersom deres protein kugler både er velsmagende og sunde. 

Sunde snacks kan godt være sjove

Bounce Energy Balls blev skabt, da skaberne bag besluttede sig for at fortælle verden fordelene ved en sund og aktiv livsstil.
Derfor satte de sig for at lave en sund snak, der samtidig er velsmagende, og ikke er lige så "kedelig" at spise, som andre sunde ting kan være. En af varianterne af deres protein kugler er smagen af kakao og mint. Bounce Energy Balls cacao mint er et fremragende produkt med et højt indhold i fiber og protein. Samtidig kan den spises af vegetarer og den er glutenfri. Et ekstremt alsidigt og lækkert produkt. Disse karakteristika passer i øvrigt på alle Bounce Energy Balls produkter. 

Køb mere – spar mere

Er du allerede er solgt på Bounce Energy Balls kan vi anbefale at købe vores 40 stk pakninger som giver dig den lavest mulige stykpris på Bounce Energy Balls.