Boody

Boody - Moderne og bæredygtige hverdagsfavoritter


Hverdagstøjet er måske det vigtigste i din garderobe og Boodys mission er at give dig moderne basics af høj kvalitet, der passer naturligt til hvem du er. Boodys tidløse og holdbare kollektioner er lavet til at passe ind i dit hverdagsliv.
 


Boody stræber efter at producere tøj, der er lavet med omtanke og som opfylder alle dine behov mens det samtidig er af høj kvalitet, holdbart og bæredygtigt. Alt Boodys tøj er lavet af økologisk dyrket bambus og produktionen overholder de højeste standarder for både planeten og  medarbejdere.
 

 

Populære produkter fra Boody

 

 


viser 1 til 48 af 213 (5 sider )

Boody bambus

Boody blev grundlagt i 2011 i Sydney, Australien. I begyndelsen var det kun muligt at købe tøj fra Boody i Australien, men med årene er tøjet blevet tilgængelig i mange andre lande – bl.a. Danmark. Bambus tøj er behageligt at bære, og kombinerer mode og bæredygtighed. 

På Mecindo finder du økologisk tøj med bambus til både kvinder, mænd og børn. De gennemgående farver på tøjet er: hvid, sort, grå og nude. Vi har Boody i mange forskellige størrelser, så du finder med garanti tøj der passer dig og din krop. 

 

Boody til kvinder

Udvalget af Boody til kvinder er stort. Vi forhandler både:

Inden for bh’er finder du både bh’er med- og uden indlæg samt sports bh. Brug en bh fra Boody til hverdag samt fysisk aktivitet, og mærk stoffets blødhed og fugttransporterende egenskab. 

 

Boody til mænd

Til mænd finder du tøj fra Boody som: 

 

Bambus fibre i tøj

Boody anvender bambus fibre i alt deres tøj, og grunden er, at det er miljøvenligt, elastisk og blødt. Den bambus der anvendes i Boodys produkter, er dyrket økologisk og uden kunstvanding. 

Bambussen vokser i plantager og kan høstes meget ofte. En bambus vokser hurtigt, og fordelen ved bambus plantager fremfor almindelige træ plantager er, at bambus producerer omkring 30 % mere ilt end plantagen med træer.

Tøjet fra Boody virker lugtafvisende – og effekten er ikke pga. tilsatte stoffer. Bambus har nemlig helt naturligt en bakteriedræbende egenskab, og denne følger med når bambusfibre anvendes i fremstillingen af tøj. Egenskaben forsvinder heller ikke efter vask.

Fugt fra huden trækkes væk fra kroppen, da bambusfibrene består af bittesmå huller, der sørger for en god ventilation og åndbarhed. 

Vil du gerne blive klogere på hvordan bambusfibrene udvindes fra bambussen? Så læs med her:

  • Bambusplanter plantes hvorefter de vokser sig store ved hjælp af sol og regnvand. Når bambussen er klar til at blive høstet, fjernes de grønne skud og skæres i stykker. 
  • Bambusstykkerne lægges i blød i en naturlig opløsning, hvor bambusstykkerne efter noget tid blødgøres. 
  • Efter opløsning tørres bambusstykker. I løbet af tørringen kan bambussen strækkes og lægges i store, flade stykker.
  • De flade bambusstykker bliver efter endt tørring, knust og malet til et fint og blødt materiale. 
  • Bambusmaterialet spindes nu til viskosegarn, som anvendes i alt Boodys bambustøj. 

Når viskosegarnet er færdigspundet, farves det med naturlige farver. Til sidst anvendes det farvede bambusviskosegarn i fremstillingen af det lækre tøj fra Boody. 

 

Et bæredygtigt valg

Boody er blevet tildelt en del certificeringer:

ECOCERT: Tydeliggør, at produktets indhold er økologisk dyrket.

OEKO-TEX: Er din garanti for at tøjstykket er hudvenligt.

FSC: Forest Stewardship Council fortæller, at der er taget højde for et ansvarligt skovbrug i dyrkningen. 

PETA Vegan Approved: Der er ikke anvendt nogle former for animalske produkter i produktionen af Boody.

SGS: Bevis på, at alle produkter er blevet udsat for en række tests der bl.a. tester for sprængstyrke, stofvægt, indhold af formaldehyd, azofarvestoffer og tungmetaller. 

WRAP: Forkortelsen står for ”Worldwide Responsible Accredited Production”, og beviser at fabrikken overholder en række regler inden for et godt og socialt arbejdsmiljø.

At tøjet fra Boody har så mange forskellige certificeringer, er din garanti for at du får et produkt af høj kvalitet på alle områder. 

 

Pleje af Boody tøj

Måske tænker du at tøj med bambusfibre skal behandles på en helt særlig måde, i forhold til alt dit andet tøj. Det er faktisk ikke tilfældet. Boody anbefaler at du vasker tøjet sammen med lignende farver – helt ligesom du ellers ville gøre det. Tøjet kan tørretumbles ved lav varme, men anbefales ikke at gøre for ofte. Ønsker du at stryge dit Boody tøj skal det ske ved lav varme. 

Mangler du nyt vaskemiddel, skyllemiddel eller tørrebolde finder du det også her på Mecindo. Vi har alt du skal bruge for at få rent og flot tøj. Vil du for alvor passe på miljøet kan du prøve de effektive og naturlige sæbebær fra Cocoon Organic

Sæbebær vokser på træet Sapindus Mukorrosi i bl.a. Nepal og Indien. Som vaskemiddel er det ikke hele bærret der anvendes, men kun skallen. Skallen indeholder saponin, der er et helt naturligt sæbestof. Put den anbefalede mængde sæbebærskaller i den medfølgende bomuldspose, og placer posen med indhold i vaskemaskinen. Når skallerne kommer i kontakt med vand, frigiver de deres sæbestof.  Du kan også koge skallerne og bruge dem som rengøringsmiddel til andre formål i husholdningen.  

 

Køb Boody hos Mecindo

Se vores store udvalg af økologisk tøj fra Boody her på Mecindo.dk. Huden kan ånde frit pga. de fine bambusfibre, og med de naturlige bakteriedræbende og lugtafvisende egenskaber, holder tøjet dig frisk hele dagen. Her finder du Boody økologisk tøj til kvinder, mænd og baby og til billige priser.

Bestil online og få dine varer leveret inden for 2-4 hverdage. Har du spørgsmål til produkterne eller din ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.