2 BonPom helsekost | Stort udvalg fra kun 40 kr. hos | Mecindo.dk

BonPom


Viser 1 til 24

BonPom

BonPom er blevet grundlagt ud fra konceptet at virkelig sund mad, skal smage absolut lækkert. Hvorfor ikke få begge dele? Med antallet af deres produkter, samt de støt voksende kreative ideer, er dette koncept ikke langt fra at blive til virkelighed. BonPom vil tilbyde det bedste af alt.

BonPom blev skabt af to veteraner fra Health Food World - Alan Martin og Robert Stiedle.

De kommer fra en baggrund i detail-og tv, og de ønskede at skabe et mere tilgængeligt og sjovt brand, der ville appellere til et generelt publikum samt den hårde kerne af helsekost brugere.

"Organiske heste hår t-shirts, rå linser og to liter vand om dagen er ikke vores idé om sjov," siger Alan. "Sund, positiv livsstil kan helt sikkert være velsmagende, sjovt og sexet! Det er mere som rocket salat end raketvidenskab. "

Mens de fleste menneskers idé om sundere livsstil betyder afholdenhed og elendighed, er BonPom overbevist om, at lidt af det, du har lyst til, gør dig godt.

Med et stigende antal produkter, nyhedsbreve, videoer og podcasts, hjælper BonPom dig med at hjælpe dig selv og tage det sjove tilbage i dit liv.

De vigtigste budskaber er "Hjælp dig selv" og "Gør det selv", Alan Martin siger: "Vi har denne form for punk tilgang til, hvad vi gør, jeg kan lide at tænke på det som punk sundhed, bare gør det selv".

BonPom hos Mecindo

Her på siden findes et udvalg af de mest populære produkter fra BonPom. Produkterne er at finde i helsekost kategorien, hvor også super foods, ayurvedi og krydderier hører til. På Mecindo har vi et efterhånden kæmpe stort udvalg af forskellige superfoods, som skiller sig ud da de er fødevarer som har særligt stærke ernæringsmæssige profiler - eksempelvis kan de være fulde af antioxidanter, have et højt indhold af spormineraler m.m.

Mange af BonPom's ingredienser er helt økologiske og selvfølgelig naturlige.