2 BodyMe Superfood, Køb online hos Mecindo.dk

Viser 1 til 24

BodyMe

 

Her på siden finder du et spændende udvalg af certificerede økologiske produkter fra BodyMe, som giver din krop et boost og en sund start på dagen. Alle produkter har et højt proteinindhold, er fyldt med vitaminer og mineraler, glutenfri og 100 % økologiske.
Vælg f.eks. mellem hvedegræs pulver, acai pulver, kakaobønner, baobab pulver, superenergi pulver, bipollen pulver, abrikoskernepulver, lucuma pulver fra Peru eller grøn te. Pulveret kan hældes i et glas vand eller anvendes som drys henover en portion skyr eller yoghurt. Du kan også lave de lækreste smoothies med BodyMe superfoods.

Passion for super food

BodyMe er en familieejet virksomhed i Bristol, Storbritannien, som producerer 100% certificeret økologiske produkter højeste kvalitet. Produkterne er super food, som tilfører din krop energi, så du får en sundere hverdag. BodyMe har en passion for at producere sunde produkter med masser af næringsstoffer, som styrker folks helbred og giver ekstra vitalitet.

BodyMe Acai Pulver

BodyMe Acai Pulver er 100 % certificeret økologisk, og Acai bærrene indsamles i den brasilianske jungle. Amazonas indfødte har i mange århundreder kendt til acai bær, som de spiser og påskønner som naturens egen energikilde. Acai bærrene har en mørkelilla farve og indeholder bl.a. sunde omega-fedtsyrer og calcium. Acai er desuden sprængfyldt med antioxidanter, og der er 6 gange så mange antioxidanter i acai bær som i blåbær.