2 Blue Dragon | Stort udvalg af asiatiske madvarer online | Mecindo.dk

Blue Dragon


Viser 1 til 17

Blue Dragon

 

Sushi, wok og forårsruller er blevet populært i de danske køkkener, og asiatisk mad er ikke længere fremmed i de danske hjem. Mad skal smage af noget, og ved brug af ingredienser som soya, fiskesovs og kokosmælk bliver maden ofte mere smagfuld. 

Pep maden op

Blue Dragon giver dig et stort udvalg af produkter, som du kan bruge inden for asiatisk mad. Blandt andet tilbyder Blue Dragon produkter som syltet ingefær, grøn karrypasta og sushi ris samt forskellige sovser, der er med til at peppe din madret op.  Blue Dragon går op i at tilsætte din mad nogle lækre ingredienser, der er autentiske, simple og lækre. På den måde bliver din asiatiske mad smagfuld og nem at lave. 

30 års udvikling

Blue Dragon har eksisteret i 30 år, og idéen til de asiatiske produkter opstod, da der var mangel på produkter og ingredienser til at få kreeret god asiatisk mad.
Det startede ud med få produkter såsom soyasouce og vandkastanjer. Sidenhen har produkterne og udvalget udviklet sig til nudler, ris, kokosmælk, forskellige sovser og lignende.

Find det, der passer dig

 

I takt med at asiatisk mad er blevet populært, er mærket Blue Dragon også blevet mere og mere anerkendt. Mærket har størstedelen af de ingredienser, som du skal bruge og tilsætte i din asiatiske mad.
Hos os findes mange af de lækre og brugbare produkter fra Blue Dragon, og du kan selv kigge rundt i sortimentet og se, hvad der passer bedst til din asiatiske ret.