Blomdahl

Find dine nye Blomdahl øreringe på mecindo.dk. Udvalget er stort og kan bruges af både børn og voksne. Alle øreringe er fri for nikkel, ftalater, BPA og cadmium. Gør det bedste for dig selv og din hud med øreringe fra Blomdahl. Læs mere om Blomdahl her, og køb online hos os allerede i dag.


Hvad er Blomdahl?

Blomdahl er en svensk producent af hudvenlige smykker der ikke indeholder det skadelige nikkel, som kan resultere i nikkelallergi. Blomdahl har eksisteret siden 1985, hvor Karl og Lars Blomdahl startede et mindre familieforetagende i Halmstad, Sverige. Dengang var en af de største problematikker indenfor brug af smykker, at størstedelen indeholdt nikkel. 

Dog var nikkel ikke den eneste problematik. Også HIV var i fokus. Når personer fik lavet huller i kroppen til smykker, skete det ikke altid uden at blande blod, og dermed kunne HIV i nogle tilfælde sprede sig. Med Blomdahl Medical Ear Piercing, kom Blomdahl dette problem effektivt til livs. 

Siden begyndelsen har Blomdahl gjort alt for, at smykkerne både er flotte, moderne og hudvenlige. For at det kunne lykkedes, og for at det kan lykkes i fremtiden, kræver det præcision og kvalitetskontroller. Den plastik der anvendes i nogle af smykkerne, er fri for ftalater, BPA og cadmium. 

Smykkerne kan bruges af både børn og voksne, hvilket skyldes, at der er så stort fokus på hvordan smykkerne fremstilles. De smykker der er farvet med guld, sølv eller sort farve, er kun farvet der hvor huden ikke kommer i kontakt med smykket. 


Hudvenlige smykker

Udvalget af Blomdahl smykker er stort, og du finder mere end 30 forskellige øreringe her på siden. Vælg mellem øreringe i farverne: sølv, guld og sort. Flere af øreringene er udsmykket med krystaller. 

De mest populære Blomdahl øreringe på mecindo.dk er:


Hvorfor vælge Blomdahl smykker?

Vælg et smykke fra Blomdahl hvis du vil være sikker på, at smykket ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Derudover er der disse fordele ved at vælge Blomdahl:

  • Fri for nikkel
  • Fri for ftalater, BPA og cadmium
  • ISO 13485 certificeret
  • Fremstillet i samarbejde med hudeksperter 


Køb Blomdahl på mecindo.dk 

Slip for nikkel i dine øreringe og undgå nikkelallergi. Med øreringe fra svenske Blomdahl undgår du både nikkel, ftalater og cadmium. Alle disse stoffer er unødvendige, hvilket Blomdahl er et sikkert bevis på. Køb Blomdahl på mecindo.dk i dag, og få dine nye ørestikker leveret inden for kun 2-4 hverdage. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul