2 Blephaclean, Køb øjenpleje online hos Mecindo.dk
Blephaclean

Hvis du har tendens til at udvikle øjenlågsbetændelse, har du behov for regelmæssig pleje af øjenlågene, også selv om du ikke umiddelbart oplever symptomer i form af begyndende kløe eller irritation. Det gør du nemt og bekvemt med Blephaclean øjenplejeprodukter. Med Blephagel øjenrens fjerner du nemt urenheder og øjenmake-up fra de sarte øjenomgivelser og plejer øjenlågene med den nænsomme Blephasol øjenlågslotion. Til din daglige øjenhygiejne bruger du Blephasol Vådservietter.

Hvorfor er daglig øjenlågspleje så vigtig

Produkterne i Blephaclean Vådservietter medvirker til at regulere overproduktion i talgkirtlerne på øjenlågskanten. Dermed kan du forebygge, at overskydende talg danner skæl, som giver anledning til infektion, der medfører stærk irritation samt rødmen og hævelse. Blephaclean Vådservietter er det helt ideelle til nænsom pleje af øjenlågsranden, øjenhårene og de nære øjenomgivelser. Ingen indledende forberedelser eller afsluttende efterbehandling. Vådservietterne ligger i en steril pakning klar til brug. Nemmere kan det ikke gøres.

Daglig øjenhygiejne – såre enkelt med Blephaclean .

Blephaclean produktsortimentet er særligt udviklet af specialister og indeholder hverken konserveringsmidler, parfume eller parabener. Ogå velegnede til brugere af kontaktlinser. Har du særligt sensibel hud, undgår du overfølsomhedsreaktioner ved at bruge Blephaclean øjenplejeprodukter. Til gengæld opnår du en lindrende, plejende virkning og får tilført fugt til de sensitive øjenomgivelser. Daglig øjenlågspleje med Blephaclean virker befordrende for en stabil og velafbalanceret sundhedstilstand i de udsatte øjenområder.