2 Bisodal tabletter mod fordøjelsesproblemer - Køb Bisodal
Bisodol

Bisodol er en serie af produkter, der er beregnet til at behandle fordøjelsesproblemer. Bisodol Tabletter afhjælper luft i maven, neutraliserer mavesyre og reducerer kvalme.

Tabletterne fra Bisodol indeholder tre forskellige syreneutraliserende midler, nemlig sodium bicarbonat, calcium carbonat og light magnesium carbonat. De tre aktive ingredienser i tabletterne neutraliserer noget af mavesyren, fordi en for stor eller koncentreret produktion af mavesyrer kan føre problemer med sig, f.eks. fordøjelsesbesvær. Bisodol kan derfor benyttes til at behandle årsagen til symptomer som luft i maven, oppustethed, smerte i bryst eller øverste del af maven, ubehagelig mæthed, kvalme og opkast.

Luft i maven kan give problemer, fordi de små luftbobler i tarmen kan medføre ubehag og smerter. Udover det fysiske ubehag oplever mange personer med luft i maven at lidelsen er pinlig og ulækker, og Bisodol kan derfor være en kærkommen, hjælpende hånd. Ændringer i kost og livsstil er ofte den nemmeste vej til at slippe af med fordøjelsesbesvær og luft i maven, men i nogle tilfælde skal der ekstra hjælp til, og her er Bisodol Tabletteer det oplagte valg. 

Hos Mecindo.dk fører vi Bisodol til markedets laveste priser.