BioTechUSA


BioTechUSA  
 

Som en af de største og mest dynamisk voksende producenter af kosttilskud i Europa, er BioTechUSA forpligtet til sport og en sund livsstil. BioTechUSA mener, at sundhed er den største skat i verden.

 

 

Hos BioTechUSA arbejder de for at få flere mennesker rundt om i verden til at leve et sundere og mere fyldestgørende liv med deres produkter og ekspertise. Vil du tabe dig, tage på i muskler, øge din præstation eller gøre mere for dit helbred? Hos BioTechUSA finder du alt du har brug for. BioTechUSA's kosttilskud er kendetegnet ved høj kvalitet og en harmonisk smag.

 

Populære produkter fra BioTechUSA

 

 

 

BioTech vegan protein

Vegan Protein

BioTechUSA Vegan Protein er en plantebaseret proteindrik i pulverform med goji, acai bær, quinoa mel og sødemidler. Vegan Protein er fri for sukker, laktose, gluten, konserveringsmidler, kunstige farver, aspartam og non-GMO.

Med en base af ris og ærter opnår Vegan Protein en fuldværdig protein kompleks ved at kombinere to protein kilder, der fuldstændigt supplerer hinanden - risprotein, der indeholder lidt lysin, men er rig på svovlholdige aminosyrer (såsom cystein og methionin) og ærteprotein, der indeholder mindre af svovlholdige aminosyrer, mens den er rig på lysin.

Vegan Protein fra BioTechUSA er god til dig som lever på en vegetarisk eller vegansk kost og kan supplere dit proteinindtag, især hvis du dyrker sport.
Dermed får du dit daglige tilskud af blandt andet D vitamin, som bidrager at vedligeholde normale knogler og tænder og C-vitamin, som bidrager til et normalt immunforsvar.

Emballagen er lavet med reduceret mængde plast.