2 Biona økologi - Køb Biona økologiske produkter hos Mecindo

Biona


Viser 1 til 24

Biona

Biona, eller Biogan som de også kendes under i Danmark, er et organisk madmærke, der kun skaber 100% organiske produkter. Landmænd der arbejder for Biona/Biogan bruger ikke pesticider eller andre sprøjtemidler, og de er altså 100% dedikerede til at bidrage til en bedre jordklode, for os alle sammen.

Biona/Biogan har ét klart mål: At bidrage til en etisk korrekt livsstil via højkvalitets madvarer, der er dyrket i organiske og sunde omgivelser. Biona/Biogan er internationalt anerkendt for deres gode smag, høje kvalitet og sunde produkter. Biona/Biogan er skabt af Windmill Organics LTD, der er et stort firma med et kæmpe fokus på at bidrage med organisk mad af høj kvalitet, som alle kan nyde og tage del i.

  • 100% Økologisk 
  • Egner sig til vegetarer 
  • Uden konservering 
  • GMO fri 

Tomatjuice lavet af de bedste råvarer 

Et af deres mest kendte produkter er deres fantastiske tomatjuice. Denne velsmagende juice er lavet på 100% økologiske tomater. Intet andet. Disse tomater presses lige efter høstning. På denne måde sørger man for at beholde den friske, saftige og gode smag. 

Mecindo.dk er dedikeret til at levere de bedste og sundeste produkter til danskerne. Derfor er denne tomatjuice en del af vores udvalg. Som altid er der billig fragt og hurtig levering på dette produkt.

Produkt integritet & kvalitet

Biona sikrer 100% sporbarhed fra jord inspektioner, råvareleverancer, helt frem til det færdige produkt. Som et resultat, kan de garantere levering af høj kvalitets fødevarer konsekvent, etisk produceret med respekt for miljøet, som du kan nyde.