Biogan Økologiske Loppefrøskaller Psyllium
Kan anvendes i brød, specielt til glutenfri bagning
200 gMidlertidigt udsolgt
Indtast din email her og få besked så snart produktet kommer på lager igen.
Beskrivelse
Loppefrøskaller kaldes også for psyllium og stammer fra den indiske plante plantago ovata.
Loppefrø er vandopløselige og suger vand til sig.
De anvendes i brød, specielt til glutenfri bagning, hvor de er med til at forhindre udtørring af brødet. Her tilføjer de desuden et højt fiberindhold.
Loppefrøskaller kan også tilsættes i smoothies, vand og juice samt bruges i madlavning.
Bliver disse loppefrøskaller for grove at bruge i drikkevarer, anbefales Biogans fintmalede loppefrøskaller.
Produktbeskrivelse fra leverandør
Oprindelsesland:
DK-ØKO-100 Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Energi | 798 kJ / 190 kcal |
Fedt | 0,6 |
-heraf mættede fedtsyrer | 0,1 |
Kulhydrat | 1,7 |
-heraf sukkerarter | 0,02 |
Kostfibre | 85 |
Protein | 1,9 |
Salt | 0,06 |