Biogan Økologiske Loppefrøskaller Psyllium

Kan anvendes i brød, specielt til glutenfri bagning

200 g
73,95 kr

Midlertidigt udsolgt

Indtast din email her og få besked så snart produktet kommer på lager igen.

Beskrivelse

Loppefrøskaller kaldes også for psyllium og stammer fra den indiske plante plantago ovata.
Loppefrø er vandopløselige og suger vand til sig.
De anvendes i brød, specielt til glutenfri bagning, hvor de er med til at forhindre udtørring af brødet. Her tilføjer de desuden et højt fiberindhold.
Loppefrøskaller kan også tilsættes i smoothies, vand og juice samt bruges i madlavning.

Bliver disse loppefrøskaller for grove at bruge i drikkevarer, anbefales Biogans fintmalede loppefrøskaller.

Produktbeskrivelse fra leverandør

Oprindelsesland:

DK-ØKO-100 Ikke-EU jordbrug

Opbevaring:

Tørt og køligt.

Energi798 kJ / 190 kcal
Fedt0,6
-heraf mættede fedtsyrer0,1
Kulhydrat1,7
-heraf sukkerarter0,02
Kostfibre85
Protein1,9
Salt0,06
Ditte jacobsen 2019-02-11 21:54:54

Virkelig et godt produkt og gør at min mave fungerer upåklageligt. I øvrigt er det både bedre og billigere+ smager bedre end normalt husk(som smager af savsmuld)

Skriv en anmeldelse
Biogan Økologiske Loppefrøskaller Psyllium

Captcha
Captcha