Biogan Økologiske Loppefrøskaller Psyllium
Kan anvendes i brød, specielt til glutenfri bagning
200 g
Vejl. Pris 73,95 kr
60,95 kr
Tidsbegrænset tilbud
Spar 13,00 kr
Kun 2 dage tilbage
Tidsbegrænset tilbud
Spar 13,00 kr
Kun 2 dage tilbage
På lager |
Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Se forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Loppefrøskaller kaldes også for psyllium og stammer fra den indiske plante plantago ovata.
Loppefrø er vandopløselige og suger vand til sig.
De anvendes i brød, specielt til glutenfri bagning, hvor de er med til at forhindre udtørring af brødet. Her tilføjer de desuden et højt fiberindhold.
Loppefrøskaller kan også tilsættes i smoothies, vand og juice samt bruges i madlavning.
Bliver disse loppefrøskaller for grove at bruge i drikkevarer, anbefales Biogans fintmalede loppefrøskaller.
Produktbeskrivelse fra leverandør
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
---|---|
Energi | 798 kJ / 190 kcal |
Fedt | 0,6 g |
-heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kulhydrat | 1,7 g |
-heraf sukkerarter | 0,02 g |
Kostfibre | 85 g |
Protein | 1,9 g |
Salt | 0,06 g |