Biogan

Biogan

Er du på udkig efter de smagfulde og økologiske produkter fra danske Biogan? Så er du kommet til det rette sted. På Mecindo.dk finder du et stort og spændende udvalg af fødevarer fra Biogan. Læs mere nederst på siden, og bliv klogere på de forskellige fødevarer, samt hvad det vil sige, at produkterne er økologiske.

viser 1 til 48 af 294 (7 sider )

Hvem er Biogan?

Biogan er en dansk virksomhed der producerer og sælger økologiske fødevarer af høj kvalitet. Drivkraften bag Biogan er passion og nysgerrighed, og det var lige netop dette der gjorde, at Anders Kok i 1996 grundlagde Biogan.
Miljøet er med i alt hvad Biogan foretager sig – også deres emballage. Poserne der anvendes, er gennemsigtige uden brug af unødige farver, og desuden giver den gennemsigtige pose dig som forbruger mulighed for at se hvad der er i posen.


Økologiske fødevarer fra Biogan

Udvalget af økologiske fødevarer fra Biogan er stort – meget stort. Faktisk finder du 300 forskellige produkter fra Biogan, her på Mecindo.dk. For at give dig et indblik i hvilke produkter du kan vælge mellem, har vi herunder beskrevet nogle af de overordnede kategorier.

Find næsten alt inden for tørrede frugter og nødder. Brug dem som snacks, i madlavning eller bagning. Fungerer perfekt som ingrediens i en hjemmelavet mysli eller kager.

Gryderetter, retter med kylling eller vegetarretter er perfekte til brug af bønner, ærter og linser. Udvalget er stort.

Brug korn, frø og kerner i din bagning. Få masser af fuldkorn og kostfibre og oplev en større mæthed, men også en sundere fordøjelse. Mange af produkterne er også gode i smoothies.

Alt inden for risottoris, hvide- og brune basmatiris, røde ris og runde ris. Vælg også mellem fuldkornspasta, spelt pasta, glutenfri pasta, lasagneplader og rød linse pasta.

Almindeligt mel og glutenfri mel – find det her. Uanset hvad du vil bage, kan du finde mel til dit bageprojekt her. Vælg bl.a. mellem mandelmel, durummel, kokosmel, kartoffelmel og majsmel.

Basilikum, ingefær, ceylon, peber, chili, salt og meget, meget mere. Find alle de krydderier du behøver til din madlavning. Udvalget af sukker er ligeledes stort, og består af bl.a. rørsukker, flormelis, kokossukker og farin.

Flåede tomater, bønner, makrel, tun, oliven og kapers med mere finder du her. Produkterne har lang holdbarhed og er selvfølgelig økologiske. 

Olivenolie og kokosolie til madlavning, bagning eller salater af høj kvalitet. 

Mangler du lækkert smørepålæg til din mad? Prøv mandelcreme eller pesto fra Biogan. Du finder også blomsterhonning, akaciehonning og manuka honning, samt lys og mørk agavesirup. 

Lækre, smagfulde og økologiske kiks fra Biogan. 

Mørk chokolade, chokoladedråber og kakaonibs. Perfekt til den søde tand, til bagning eller i mysli. 

Ny en kop varm økologisk kaffe. Fuld af smag og duft – perfekt til hverdag og fest.

Hvad er økologi?

Økologi er først og fremmest landbrug uden brug af sprøjtemidler mod ukrudt og skadedyr. Dog findes der enkelte midler af naturlig oprindelse, som en økologisk landmand kan gøre brug af, hvis afgrøderne angribes af skadedyr eller svamp – denne brug hører dog til sjældenhederne. 
I Danmark laver Fødevarestyrelsen og DTU hvert år en undersøgelse af, hvor mange rester af sprøjtegifte der findes i frugt og grønt, som sælges i danske butikker.

I en undersøgelse fra 2017 viste det sig, at 57% af konventionelt dyrkede æbler, indeholdt rester af sprøjtegifte. Det samme gjorde sig gældende for hele 73% af jordbær og 100% af bananer. 
Når du handler økologi i Danmark, skal du gå efter det røde ø. Det er din garanti for, at produktet stammer fra en godkendt økologisk virksomhed.  

Fordele ved økologi

Hvis du vælger økologiske fødevarer fremfor konventionelle, opnår du disse fordele:

  • Færre tilsætningsstoffer
  • Ingen sprøjtemidler
  • Du beskytter natur og grundvand
  • Du støtter dyrevelfærd
  • Du siger nej tak til GMO

Glutenfri produkter fra Biogan

En stor del af produkterne fra Biogan er glutenfri. Det betyder, at produkterne er fri for det glutenprotein som nogle ikke tåler. I mel giver gluten melet elasticitet og styrke, men alligevel findes der alternativer fra Biogan – brug f.eks. mandelmel, majsmel, rismel eller boghvedemel. Sørg altid for at finde erstatninger til de næringsstoffer du mister ved at vælge glutenfri, andre steder.

Køb Biogan produkter på Mecindo.dk

Køb alt hvad hjertet begærer inden for lækre økologiske fødevarer, fra danske Biogan. Du finder ingredienser til både madlavning, bagning, drikke, snacks og meget mere. Vælg de Biogan produkter du ønsker, og få dem leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  

Læs mere Skjul