BIOFREEZE® Effektiv og hurtig smertelindring
 

Mange døjer med muskelømhed efter træning, sport, havearbejde eller andre smerter, som hindrer muligheden for at kunne bevæge sig frit og få en ordentlig nattesøvn. Daglige smerter kan føre til nedsat livskvalitet. Biofreeze er effektiv smertelindring, der hurtigt virker, lindrer og får dig videre. 

Hos YourCare har vi over 20 års specialiseret erfaring og står for troværdighed og høj kvalitet, både hvad angår produkter og personlig service. Du kan altid være sikker på, at du igennem os kun får de bedste produkter.
 

   

 

Kender du vores Biofreeze® bestseller?
 

Vores 118 ml. tube er nem at have med på farten. Den påføres let. Og virker hurtigt.

Den giver optimal, langvarig og dybt indtrængende smertelindring. Biofreeze® er effektiv til ømme og overbelastede muskler, ondt i ryggen, ledsmerter, smerter i benene, forstrækninger, forstuvninger og sportsskader.
 

Vores andre Biofreeze® produkter virker på samme effektive måde. Findes i spray og roll-on
 


Hvad er Biofreeze?

Biofreeze blev først introduceret til verden af en læge, der ledte efter en måde at hjælpe sin bedstemor håndtere hendes gigt smerter på.

Den Biofreeze-formel han skabte, bestod af den aktive bestanddel mentol med en synergetisk blanding af inaktive ingredienser. Det resulterede i Biofreeze som giver hurtig og effektiv smertelindring uden brug af receptpligtig medicin.

I dag yder Biofreeze produkter nødhjælp til utallige gigt ramte. Men Biofreeze unikke smertestillende og kølede formel giver også lindring at ømme muskler og forstuvninger.

Biofreeze lindrer også ryg-, skulder- og nakkesmerter, reducerer smertefulde ankler, knæ, hofter og albueled og bidrager til at mindske virkningerne af forstuvninger.

Biofreeze Smertestillende Gel indeholder Ilex, som er et planteekstrakt fra Sydamerikansk kristtjørn, der er særligt virksomt mod ømme led og smerter.Biofreeze virker i dybden og sætter gang i blodgennemstrømningen ud til de ømme og skadede områder.

Biofreeze hos Mecindo

Hos Mecindo.dk kan du online købe Biofreeze produkter til markedets laveste priser. Vi sælger følgende produkter, som alle kan give midlertidig lindring ved mindre smerter i muskler og led:

  • Biofreeze Gel Roll On er velegnet til stimulering af trigger punkter ved selvbehandling. Biofreeze Roll On er nem at tage med sig og anvende i løbet af dagen. 
  • Biofreeze Spray er særlig velegnet til brug for bl.a. ældre patienter ved behandling af svært tilgængelige områder. Massage er ikke nødvendig til sprayen, hvilket giver en nem og hurtig påføring til smertelindring. 

Påfør Biofreeze på det område på huden, hvor der opleves ømhed eller hvor en overbelastning har fundet sted. Hvis bevægeligheden er nedsat på grund af f.eks. en skade eller ledbetændelse, bør Biofreeze masseres ind både på og omkring leddet. Biofreeze er særlig velegnet til at lindre smerter ved ledbetændelse.

Ved akut skade på led og muskler, påføres Biofreeze med det samme, hvorefter virkningen indtræder på få minutter.

Biofreeze kan anvendes op til 4 gange dagligt – dog bør du sikre dig at alle materiale er åndbare, hvis du anvender forbinding, indpakning eller støtte. 

Hvad er smerte?

Smerteopfattelsen reguleres af forskellige nerveceller, som fører informationer fra receptorer i huden til rygmarven og herfra videre til hjernen.

Hjernen opfatter signalerne som smertesansninger og reagerer på disse. 

Smerter i muskler og led kan være vidt forskellige:

En stærk, skarp smerte er ofte et signal til hjernen om, at du skal stoppe det, du er i gang med. Dette kan f.eks. være ved en muskelforstrækning.

Kortvarig ømhed er ofte et tegn på overanstrengelse, som hvis du har ondt i musklerne efter en hård fysisk træning, eller smerte i ryggen som følge af at have båret noget tungt.

Smerter kan også være vedvarende, som f.eks. den kroniske smerte i forbindelse med gigt.

En kombination af lokalt smertestillende midler og professionel sundhedspleje kan ofte give langvarig lindring af milde smerter i muskler og led. 

Kølebehandling med RICE

Hvis du oplever en akut skade, f.eks. i forbindelse med et fald, slag, vrid eller andet, kan du påbegynde en såkaldt RICE-behandling. RICE står får Rest, Ice, Compression, Elevation og foregår på følgende måde:

Ro: Det skadede område holdes i ro de første 24-48 timer, for at forhindre en eventuelt forværring af skaden.

Is: Læg noget koldt på skaden, såsom ispakninger, isterninger eller en pose frosne grøntsager. Vær opmærksom på, at isen aldrig må lægges direkte på huden, da der kan opstå forfrysninger: læg altid et klæde mellem isen og huden. Isen lægges på i 20 minutter hver time, i minimum de første 3 timer. Der kan dog være effekt af isbehandlingen i hele det første døgn.

Kompression: Uden på isen lægges en komplimerende forbinding som skal være fast men ikke snærende. Kompressionen må ikke påvirke blodcirkulationen, hvorfor det kan være fordelagtigt at anvende et elastikbind.

Elevation: Det skadede område skal helst holdes højere end hjertehøjde. De følgende dage efter skaden, bør skaden anbringes højt, så snart man sidder eller ligger.

Få desuden altid undersøgt skader af en læge, da skaden kan være så omfattende, at anden behandling er nødvendig. 

Smertelindring med Biofreeze 

Biofreeze produkter letter smerter og gener gennem koldterapi. Ved afkøling af musklerne dæmpes hævelse og ømhed, hvorefter smerten gravist vil aftage, da nervespidserne ikke længere irriteres af væsketryk.

Kuldebehandling kan anvendes til en række smerter og skader:

Slag og stød, forstuvninger og forvridninger af led, led- og muskelsmerter i et afgrænset område, sportsskader, myoser og muskelkramper. 

Biofreeze køler og lindrer stive og smertende muskler og led, som som resultat slapper bedre af i mindst 6 timer. Dette er medvirkende til, at fremme helbredelsesprocessen. 

Biofreeze kan anvendes både før, under og efter sport, samt ved akutte skader som overbelastning af muskler og led. 

Biofreeze kan bl.a. anvendes til smertelindring ved:

  • Gigt 
  • Ømme muskler og led 
  • Rygsmerter 
  • Smerter i nakke og skuldre 

Biofreeze kan også med fordel anvendes i forbindelse med at lindre smerter forud for en række aktiviteter, såsom behandlinger med ultralyd, massage, stimulationsbehandlinger af bindevæv, genoptræning, samt før og efter fitness. 

Hvis smerte forhindrer patienten i at udgøre rehabiliteringsterapi og øvelser, vil det tage længere tid for patienten at komme sig over sin skade. Her er Biofreeze en åbenlys løsning.
Biofreeze masseres ind på de ømme muskler og led, hvor det giver hurtig smertelindring, hvilket kan gøre det lettere for patienten at få genoptrænet musklerne omkring leddende. 

Læs mere Skjul