Bio-Strath

Bio-Strath er et schweizisk kosttilskud, udviklet for mere end 50 år siden af Dr. Walter Strathmeyer. 
Bio-Strath udvindes af gærsvampen Saccharomyces cerevisiae og tilsættes derefter helbredende urter. 

Bio-Strath tages hovedsageligt for at styrke immunforsvaret og som et kosttilskud for at få B-vitamin.


Hvad er Bio-Strath?

Bio-Strath har været produceret i Schweiz siden 1961. De moderne produktionsfaciliteter er beliggende i et idyllisk område udenfor Zürich.
Produktionen i den familieejede virksomhed opfylder internationale pharmaceutiske standarder, hvilket sikrer et produkt af høj kvalitet. 

Bio-Strath er fremstillet af gær (saccharomyces cerevisiae), som fodres med en lang række urter. Under denne proces optager gærcellerne de aktive stoffer fra urterne.
Til sidst i processen nedbrydes cellevæggen i gærcellerne (plasmolysering) og frigiver de aktive substanser. 


Hvad er Bio-Strath godt for?

Bio-Strah kan bruges som supplement til en sund og varieret kost. Gennem Bio-Strath tilfører du kroppen vitaminer og urtemikstur.


Bio-Strath produkter

Bio-Strath indeholder vitaminer, mineraler og aminosyrer, samt en lang række forskellige urter. Piller eller dråber? - det er en smagssag. Bio-Strath fås som både tabletter og i flydende form.
Da Bio-Strath har en meget kraftig smag, foretrækker nogen at tage Bio-Strath i tabletform. Dog kan dråberne sagtens indtages rent eller blandes i lidt vand, saft eller juice. 


Hvor hurtigt virker Bio-Strath?

Det er meget individuelt hvor hurtigt Bio-Strath virker. Bio-Strath selv, anbefaler at kosttilskuddet tages i 2-3 måneder. De fleste kosttilskuds virkning indtræffer først efter denne periode. 


Bio-Strath til børn

Rådfør dig altid med læge eller sundhedsplejerske før du bruger Bio-Strath til børn. Produktet er primært fremstillet til voksne, men nogle vælger også at give større børn et tilskud af kosttilskuddet.

 

Køb Bio-Strath på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du et spændende udvalg af Bio-Strath til billige priser. Vælg bl.a. de populære produkter som Bio-Strath elixir og Bio-Strath tabletter.
Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. 

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 


Læs mere Skjul