2 Bio-Strath urtegær tilskud - Køb flydende urtegær dråber her
Bio-Strath

Bio-Strath er et schweizisk kosttilskud, udviklet for mere end 50 år siden af Dr. Walter Strathmeyer. Bio-Strath udvindes af gærsvampen Saccharomyces cerevisiae og tilsættes derefter helbredende urter. Bio-Strath tages hovedsageligt for at styrke immunforsvaret og som et kosttilskud for at få B-vitamin. Når man tager Bio-Strath kan man få:

  • Øget sit energiniveau
  • Forbedret sin koncentrationsevne
  • Forbedret sine mentale præstationer
  • Blive mere frisk, hvis man lider af træthed
  • Få styrket sit immunforsvar
  • Få et tilskud af vitamin B

Hvad indeholder Bio-Strath?

Bio-Strath styrker ens organisme og hjælper kroppen med at optage næringsstoffer. Bio-Strath er et anerkendt kosttilskud og anbefales af mange alternative behandlere til at styrke kroppens immunforsvar.Bio-Strath indeholder vitaminer, mineraler og aminosyrer, 16 forskellige lægende urter og indeholder hverken farvestoffer, konserveringsmidler, laktose eller gluten.

Bio-Strath til baby og større børn?

Da Bio-Strath udelukkende indeholder naturlige ingredienser, skulle der ikke være noget sundhedsskadeligt argument for ikke at give Bio-Strath til baby. Mange forældre sværger til dette kosttilskud og mener, at det holder forkølelser fra døren. Du kan give Bio-Strath dråber til din baby - prøv f.eks Bio-Strath Elixir som er Bio-Strath dråber, der er nemme at dosere. Hvis dit barn eller baby ikke vil tage dråberne rent, så kan du evt. komme dem i et glas juice eller saft. 

Piller eller dråber? - det er en smagssag.

Bio-Strath fås som både tabletter og i flydende form. Da det har en meget kraftig smag, foretrækker nogle at tage Bio-Strath i pilleform, men dråberne kan sagtens tages rent eller blandes i lidt saft eller juice.