2 Bio Oil | Køb Bio Oil fra kun 75 kr. hos Online Apoteket | Mecindo.dk
Bio-Oil

Bio-Oil er et fremragende produkt, hvis du har strækmærker eller ar, hvis din hud er udtørret, hvis dit ansigt trænger til fugtighed, eller hvis dine neglebånd og hænder sprækker.

 Olien er allergivenlig og indeholder hverken konserveringsmidler eller parabener.
Der er udført test af Bio-oil i forskellige anerkendte forsøg, og test viser, at olien har en positiv effekt på udjævning af arvæv.

Bio Oil - PurCellin olie mod ar og strækmærker.

De fleste kvinder, som har fået børn, har fået strækmærker under deres graviditet, og de fleste sætter prispå at komme af med dem igen.

 Hvis du bruger Bio-Oil - Pur Cellin, så er der gode chancer for, at det vil lykkes. Bio-Oil udjævner tonerne i din hud, så strækmærkerne bliver næsten usynlige.

 Samtidig gør olien din hud mere elastisk og tilfører huden vitamin A og E, som hjælper med at genopbygge huden. For et godt resultat skal man massere olien ind i huden på og omkring strækmærkerne to gange om dagen i minimum 3 mdr. 

Behandling af ar til en fornuftig pris.

Hvis du har nogle ar, som irriterer dig, så prøv at behandle dem med Bio-Oil.

 Det er ikke sikkert, de forsvinder helt, men de vil med tiden falde mere sammen med huden, fordi arrene bliver blødere og mere elastiske og ved hjælp af Bio-Oil får samme farve som din hud.

 Du kan også bruge Bio-Oil i dit ansigt, olien er velegnet til følsom hud, så selv den tynde hud omkring øjne og læber tåler produktet. 

Bio-Oil indeholder PurCellin, som gør, at olien lettere absorberer, så dit ansigt ikke ser fedtet ud, efter du har masseret det ind i Bio-Oil.