Biatain Silikone Ag med Klæb

Med sølv kompleks

Biatain Silikone Ag med Klæb

Med sølv kompleks

5 Stk.
( 10 x 10cm )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

399,95 kr

Beskrivelse

Biatain Silikone Ag med Klæb er en blød, fleksibel og formbar skumbandage med et klæbende silikone lag med patenteret sølvkompleks. Kan bruges på sår med risiko for infektion.
Biatain Silikone Ag med Klæb er behagelig at have på, selv under en kompressionsforbinding. Bandagen har et klæbende silikone lag, der sikrer at bandagen holdes godt på plads og minimerer smerte ved bandageskift. Bandagen frigiver sølvioner, når det kommer i kontakt med såret, som sikrer en hurtigere sårheling og som har en antibakteriel virkning.
Den unikke skum struktur i Biatain Silikone Ag med Klæb former sig efter sårbunden og absorberer og binder væsken fra såret i polyuretanskummet, således at det ikke væsker og dermed minimerer risikoen for maceration af den omringende hud og sikrer en optimal sårheling.
Biatain Silikone Ag med Klæb kan anvendes til en lang række væskende sår med forsinket sårheling på grund af bakterier eller hvor der er stor risiko for infektion, herunder bensår, tryksår, andengrads forbrændinger, post operative sår, donorsteder og hudafskrabninger. Biatain Silikone Ag med Klæb frigiver sølvioner i op til 7 dage, hvilket betyder der er færre bandage skift og gør den derfor ideel at anvende under kompressionsforbindinger og bandager.

  • Med sølv kompleks
  • Steril
  • Op til 7 dages bæretid
  • Færre bandage skift
  • Til væskende sår og kroniske sår
  • Sikrer god sårpleje
  • Absorberer og binder væsken fra såret
  • Forhindrer maceration

Biatain Silicone Lite er en blød og behagelig polyurethanskum bandage der indeholder patenteret sølv kompleks, med bakterie- og vandtæt polyuretanfilm og silikoneklæb .

Produktinformation

Mængde 5 Stk. ( 10 x 10cm )
Producent Coloplast
Produktnummer 52743
Pakning Engelsk eller flersproget

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Biatain Silikone Ag med Klæb”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Biatain Silikone Ag med Klæb
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på