Biatain Silicone Lite

Blid klæbende silikone kant

Biatain Silicone Lite

Blid klæbende silikone kant

10 Stk.
( 10 x 10cm )

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

449,95 kr

Beskrivelse

Biatain Silicone Lite er en tynd bandage af polyuretanskum med let klæbende silikone kant med 3 delt non-touch åbning, som gør bandagen nemmere at påsætte uden at røre såret. Silikonen har en blid vedhæftning, som minimerer smerte ved bandageskift.
Biatain Silicone Lite er en blød, fleksibel og formbar bandage, som er behagelig at have på, selv under en kompressionsforbinding. Bandagen har et blid klæbende silikone lag og egner sig derfor godt til sår, som er svære at forbinde. Biatain Silicone Lite lægges ovenpå såret og klæber let til huden under påsætning, så begge hænder kan være frie både under bandagering og når det skal tages af.
Den unikke skum struktur i bandagen former sig efter sårbunden og absorberer og binder væsken fra såret i polyuretanskummet, således at det ikke væsker og dermed minimerer risikoen for maceration af den omringende hud og sikrer en optimal sårheling.
Biatain Silicone Lite kan anvendes til en lang række svagt til moderat væskende sår, herunder kroniske og akutte sår, samt bensår, donorsteder, tryksår, post operative sår og hudafskrabninger. Biatain Silicone Lite har en lang bæretid, op til 7 dage, hvilket betyder der er færre bandage skift og gør den derfor ideel at anvende under kompressionsforbindinger og bandager.
Specielt velegnet til folk, der har brug for øget mobilitet.

  • Til sår som er svære at forbinde
  • Steril
  • Op til 7 dages bæretid
  • Færre bandage skift
  • Til svagt til moderat væskende sår
  • Sikrer god sårpleje
  • Absorberer og binder væsken fra såret
  • Forhindrer maceration

Biatain Silicone Lite er en blød og behagelig polyurethanskum bandage med bakterie og vandtæt polyuretanfilm og silikoneklæb .

Produktinformation

Mængde 10 Stk. ( 10 x 10cm )
Producent Coloplast
Produktnummer 52738
Pakning Engelsk eller flersproget

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Biatain Silicone Lite”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Biatain Silicone Lite
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på