2 Køb BetterYou produkter online hos Mecindo.dk

BetterYou


Viser 1 til 23

BetterYou

BetterYou er et helsekostfirma, der har specialiseret sig i vitamin- og kosttilskud. Filsofien bag firmaet og deres kosttilskud er at dæmme op for den mangel på vitaminmangel, der ofte følger med en moderne livsstil. Og det på den mest effektive vis.
BetterYou har derfor udviklet en række vitaminspray for at forebygge og genoprette den vitamin- og mineralmangel som moderne, travle mennesker lider under. Sådanne mangeltilstande mærkes ofte ved træthed, uoplagthed og dårligt immunforsvar.

Vitaminspray - din vej til en sundere livsstil

Hos Mecindo finder du BetterYou's vitaminspray med magnesium, vitamin D og B12. Magnesium er et mineral, der understøtter restituering af muskler og nerver og derfor ofte benyttes i forbindelse med sportudøvelse. Til sport anbefales BetterYou's vitaminspray Magnesium Sport Spray til massage af ømme muskler. En anden vigtig egenskab ved magnesium er imidlertid den beroligende effekt som mineralet også har. Med BetterYou's Magnesium Oil Godnat Vitaminspray er magnesiumindholdet kombineret med kamille, bergamot og salvie for at opnå den optimale beroligende effekt. Ved regelmæssigt brug understøttes en rolig søvn og samtidig genoprettes en eventuel mangel på magnesium.

Vitaminet B12 kaldes ligeledes kobalamin og er et vitamin, der hjælper med at reducere træthed og øge din koncentration. Vitaminet er livsvigtigt, for at kunne danne nye bloglegemer og for, at nervesystemet fungerer optimalt. Boost B12 Vitaminspray er en nem måde, at få rettet på en B12-mangel.
Produkterne fra BetterYou er så vidt muligt egnede for veganere, vegetarer, diabetikere og glutenallergikere.