2 Køb Beond Organic Raw Bars online hos Mecindo.dk
Beond Organic Raw Bars

Du finder kun 100% certificerede økologiske ingredienser i Beonds snack barrer. Højt indhold af antioxidanter, med et lavt GI, og sprængfyldt max med smag. Det er det perfekte alternativ til en sukker-pakket chokolade bar.

Ingen sukker og tilsætningestoffer

Beond snack barre er så lave på naturligt sukker, som muligt. Barrerne er kun sødet med naturlige sødemidler som dadler, brune ris malt, agave nektar (fra kaktus) og xylitol (fra bark). Du vil heller ikke finde nogle underligt klingende navne i ingredienserne. Beond er proppet med det bedste fra naturen. Det betyder at der er ingen kunstige sødemidler, smagsstoffer, konserveringsmidler og farvestoffer i.

Raw Chokolade Bar

Sæt tænderne i Beond raw chokolade bar og stil din lækkersult med god samvittighed. Den inderholder kun naturlige og lækre ingredienser som er gode for dig.

Bæredygtighed

Beonds barrer er produceres efter etiske principper. Ingredienserne kommer fra bæredygtige kilder, som ikke skader mennesker, dyr, planter og planet. Der bruges minimal emballage og kun i earth-friendly materialer. Når du køber produkter fra Beond, er du sikker på at alt kommer fra en bæredygtig kilde.