Benylin Day & Night

Mod influenza

Benylin Day & Night

Mod influenza

44,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

16 Tabletter
( 500 mg )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

44,95 kr

Beskrivelse

Benylin Day & Night tabletter mod forkølelse og influenza hjælper dig med at bekæmper symptomer som feber, ømhed, smerter og  tilstoppet næse. Benylin Day & Night virker hurtigt og effektivt, så du kan få en god nats søvn og komme igennem dagen uden ubehag. 

Du kan se flere produkter fra Benylin her.

Instruktion

Voksne og børn over 12 år: Tag en tablet hver 4. til 6. time (én hvid tablet om morgenen, midt på dagen og om eftermiddagen samt én blå tablet inden du går i seng). Du må ikke tage nattabletten i løbet af dagen. Den hvid tablet er udelukkende til om natten, og den blå tablet er udelukkende til inden du går i seng. 

Advarsel

Overskrid ikke den anbefalede dosis. Opbevares utilgængeligt og ude af syne for børn. Du må ikke tage med andre Paracetamol produkter samtidig med indtagelse af dette produkt. Den blå nattablet kan forårsage døsighed. Du må ikke tage dette produkt, hvis du er gravid eller ammer. Ikke egnet for børn under 12 år. 

Potentielle bivirkninger

Medicinen kan have bivirkninger ligesom alle andre lægemidler, selvom disse ikke påvirker alle, og normalt er milde. Hvis du oplever bivirkninger eller er i tvivl om noget bør du konsultere din læge eller apotek. 

Aktive ingrediens

12 hvide dagtimer tabletter der hver indeholder Paracetamol 500mg, pseudoephedrinhydrochlorid 60mg.

4 blå nattabletter der hver indeholder; Paracetamol 500mg, diphenhydraminhydrochlorid 25mg, 

Produktinformation

Mængde 16 Tabletter ( 500 mg )
Producent Benylin & Benylan
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 1447
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5010123734039
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på