Belladot

Overvejer du at bruge en menstruationskop frem for bind eller tamponer? Så skal du prøve menstruationskroppen fra svenske Belladot. Derudover finder du også bækkenbundskugler og penisringe her på siden.


Hvem er Belladot?

Belladot er en svensk virksomhed der producerer menstruationskopper og sexlegetøj. Belladot har fokus på kvalitet og mener, at produkterne skal kunne gøre noget helt særligt. 

Belladot produkter

På Mecindo.dk finder du et udvalg af intime produkter fra Belladot. Vælg mellem menstruationskopper, rensegel, penisringe og bækkenbundskugler.

Menstruationskopper
Flere og flere gør brug af en menstruationskop fremfor bind eller tampon. Belladot Evaline er menstruationskopper der både er miljøvenlige, og billigere sammenlignet med andre menstruationsprodukter. Den helt store fordel er nemlig, at du slipper for at skulle købe bind og tamponer.
Du kan bruge Belladot menstruationskop om natten, under træning, ved svømning og på arbejde eller skole. Menstruationskoppen giver dig en følelse af frihed, og da den kan indeholde en større mængde blod end f.eks. en tampon, behøver du ikke at besøge toilettet lige så ofte. 

Når du skal vælge menstruationskop, kan du vælge mellem to størrelser. Størrelse small/medium og størrelse large/plus. Small/medium er velegnet til kvinder under 30, som endnu ikke har født. Large/plus er til kvinder over 30 og de som har født.
En menstruationskop holder i mange år, så længe du passer godt på den. Sørg for at rengøre den efter brug – enten med kogende vand eller den effektive Belladot rensegel. Rensegelen fjerner bakterier effektivt.  Når den ikke er i brug mellem cyklusserne, skal den opbevares i den medfølgende opbevaringspose.
Vidste du, at ved at bruge en menstruationskop er fremstillet af genbrugsmaterialer? Derudover mindsker du risikoen for gener som svamp, kløe, lugt og tørhed.

Bækkenbundskugler
Med bækkenbundskugler kan du træne bækkenbundsmusklerne på en let og behagelig måde. Belladot bækkenbundskugler er fremstillet af silikone og indføres nemt ved samtidig brug af en glidecreme. Især kvinder der har født, kan med fordel træne deres bækkenbund så den igen bliver stærk. En slap bækkenbund kan resultere i lækager i tide og utide – det ønsker de færreste. 

Penisringe
En penisring kan bruges i forbindelse med sex og giver en øget nydelse for begge parter. Vælg mellem en penisring med eller uden vibrator. Ved brug af en penisring styrkes mandens erektion betydeligt. 

Rensegel
Uanset om der er tale om en menstruationskop, en penisring eller bækkenbundskugler, kræver de alle sammen en grundig rengøring efter brug. Rensegelen fra Belladot fjerner effektivt bakterier, men vask først ringene med varmt vand og sæbe. Rensegelen kommer i en praktisk flaske med pumpe for en effektiv dosering. 

Køb Belladot på Mecindo.dk

Køb din nye menstruationskop, penisring eller dine bækkenbundskugler her på Mecindo. Produkterne fra Belladot er af høj kvalitet og er nemme at bruge.
Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. 

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. Læs mere Skjul