Bedre Sex

Læs mere Skjul

Viser 1 til 4

Bedre Sex

Forfør hinanden med god stemning, massage og duft/massage lys

Hvis soveværelset er lækkert og indbydende, så fører det ikke nødvendigvis til bedre sex men sikkert til intimitet og god sex. Tænd et par stearinlys, og gør også et massagelys klar, og inviter din partner på en god massage. Køb en god massageolie og smør hende/ham ind i olie fra top til tå, mens du masserer vedkommende blidt og intenst men ikke nødvendigvis seksuelt.

Olien i et massagelys er også fantastisk, og vær sikker på, at din partner reagerer, når den varme olie rammer kroppen - efter sådan en omgang venter hed og god sex!

Vaginalkugler styrker og ophidser

Det er en god idé at træne sin bækkenbund med vaginal kugler. En styrket bækkenbund fører ofte til bedre sex, da manden vil kunne mærke, at din bækkenbund klemmer strammere om penis, når bækkenbunden er styrket. Kuglerne kan også bruges til frækt forspil, hvor manden bestemmer, at kvinden skal indføre og gå med kuglerne, f.eks. mens hun tilbereder et forførende måltid mad.

Har I flere sæt kugler parat, kan de f.eks. afkøles eller opvarmes og indsættes på skift, så kvinden oplever, at temperaturen påvirker hende. Og så er det samtidig sjovt for manden at opleve hendes nydelse med kugler, som han har bestemt temperaturen på.

Intimbarbering er da noget, I er fælles om !

Køb et sæt til intimbarbering, og lad barberingen indgå i jeres sexlege. Eller overrask din mand med at være flot intimbarberet, næste gang i hopper i seng sammen - mon ikke det kan føre til masser af intimitet og god og lækker sex.