Berthelsen Beauty Bear


Beauty Bear 

Naturlig skønhed indefra

Berthelsen Beauty Bear Vitamins er en familieejet virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for produktion og salg af kosttilskud. Det er samme firma der står bag Berthelsen Naturprodukter, dfi Grønne Vitaminer, Kids Zoo Vitaminer og Easy Chew.

 

Beauty Bear vil gøre op med, at man skal lide for skønheden. Derfor har de lavet en serie med beauty vitaminer specielt designet med de optimale næringsstoffer, som plejer din hud, dit hår, dine negle og din tan indefra. De fås både som gummies og tabletter/kapsler. Alle produkterne er veganske. Gummies er lavet på frugtfibre med smag fra naturlig frugt, som gør dem bløde og lækre at tygge.
 


Læs mere om Beauty Bear vitamingummies med vitaminer og mineraler til dit specifikke behov i vores artikel her: https://mecindo.dk/beauty-bear-vitamingummies

 

Hvad er Beauty Bear?

Beauty Bear er en serie af vitamin- og mineraltilskud i form af veganske vingummier fra danske DFI. Med mere end 40års erfaring inden for produktion og salg af kosttilskud, er DFI (Dansk Farmaceutisk Industri) for alvor eksperter på området. 

Beauty Bear kosttilskud indeholder ingen kunstige farve- eller smagsstoffer. Desuden er der heller ikke tilsat kunstige konserveringsmidler eller sødemidler. Farve- og smagsstoffer kommer i stedet fra frugt og rørsukker. Pr. dagsdosis er der ca. 1,3 gram sukker. Den hvede der anvendes er glutenfri og majs er GMO-fri. 

Måske tænker du, at der er anvendt gelatine, men dette er ikke tilfældet i Beauty Bear. I stedet er der gjort brug af frugtfiber og faktisk er kosttilskuddene 100% veganske. Produkterne opdateres løbende når ny viden kommer frem, og derfor er du altid sikret produkter af højeste kvalitet og bedste sammensætning.

 

Alle Beauty Bear kosttilskud

Bliv klogere på alle Beauty Bear kosttilskud herunder. Du kan sagtens tage én daglig dosis af hvert tilskud på samme dag. Det enkelte tilskud er nemlig sammensat sådan, at du kan tage én af hver dagligt. 

Beauty Bear Hair

Hair vitamins er et kosttilskud der bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår. Sammensætningen af vitaminer sikrer dig et sundt, glansfuldt og fyldigt hår. I Beauty Bear Hair Vitamins finder du bl.a. biotin, acerola og folsyre. Biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Acerola er rig på C-vitamin og bidrager f.eks. til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Folsyre bidrager til en normal celledeling der er vigtigt i forhold til dannelsen af nye hårceller. 

Beauty Bear Skin

Skin vitamins er sammensat så de bidrager til vedligeholdelsen af en normal hud. Kosttilskuddet indeholder bl.a. ceramideolie der styrker hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker. Huden mister ceramider gennem hele livet, men med ceramidolien kan du tilføre flere. 

Udover ceramideolien indeholder hair vitamins også A-vitamin og zink. A-vitamin bidrager til at vedligeholde normale slimhinder, en normal hud og spiller en rolle i cellespecialiseringsprocessen.  Zink bidrager til en normal omsætning af A-vitamin samt til at vedligeholde en normal hud.

Beauty Bear Tan

Tan vitamins forbereder huden indefra, så den er klar til solens stråler. Sammensætningen af ingredienser bidrager til at din kulør holder længere. Det er især indholdet af betacaroten og acerola der giver denne effekt. Betacaroten bidrager til en normal hud, men ved indtag over længere tiden, vil huden få en mere gylden farve. Acerola bidrager til en normal produktion af collagen der er vigtig i forhold til en normal hudcelledannelse. 

Beauty Bear Nail

Nail vitamins bidrager til at vedligeholde normale og sunde negle. Slip for flossede, knækkede og sarte negle med dette unikke kosttilskud fra Beauty Bear. Nail vitaminer indeholder agerpadderokke, selen, B6-vitamin, B12-vitamin og zink der alle spiller en rolle i forbindelse med dannelse og vedligeholdelse af normale og sunde negle. 

 

Køb Beauty Bear kosttilskud på mecindo.dk

Beauty Bear er veganske kosttilskud til dig der vil gøre noget godt for dit hår, din hud, dine negle eller opnå en flottere tan under solen. Uanset hvilket Beauty Bear kosttilskud du vælger, er de i form af små vingummi-bjørne. Der smager godt, er nemme at tygge og giver dig de essentielle vitaminer og mineraler som kroppen har behov for, for at gøre det bedste for din naturlige skønhed. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice