2 BD micro-fine - Microlance Kanyler og andre produkter
BD Micro-Fine

I næsten 100 år har BD MicroFine+ løbende udviklet og forbedret produkter til diabetespleje. Det er et mål at sikre den størst mulige komfort og sikkerhed i brugen af produkterne, også ved selvinjektion og den regelmæssige egenkontrol af blodsukkeret. Alle produkter er beregnet til engangsbrug.

Komfortabel og sikker diabetespleje.

Med BD MicroFine+-sortimentet af insulinsprøjter og penkanyler i forskellige dimensioner og længder får du kanyler med en avanceret tre-facetteret kanylespids til sikring af en mere nænsom insulininjektion. Sikkerhedspenkanylen BD AutoShield Duo med en særligt udviklet sikkerhedsmekanisme reducerer risikoen for stikskader. Dertil kommer, at BD MicroFine+'s avancerede Thin-Wall teknologi har mindsket kanylevæggene og øget den indre diameter, mens den ydre diameter bibeholdes. Fordelen for dig er et hurtigere injektionsflow. BD MicroFine+'s silikoniserede kanyler er elektropolerede, så de mindste ujævnheder er fjernet. Kanylen får en skarpere kant, så du udfører en skånsom injektion med et minimum af kraftanvendelse. 

Vedligehold dit blodsukkerniveau og gennemfør regelmæssige målinger

Brug også BD MicroFine+'s blodlancetter, når du skal måle dit blodsukker. 
I BD MicroFine+'s sortiment finder du produkter, som opfylder dine krav til en nem og betryggende diabetespleje i det daglige. Dermed hjælper du dig selv til at vedligeholde et stabilt blodsukkerniveau og en god helbredstilstand. Vejledning til brug af produkterne medfølger.