2 BD-Autoshield, køb tilbehør til insulinbehandling her.
BD Autoshield

Dette driver BD-Autoshield

BD-Autoshield er et stort og anerkendt mærke inden for medicinal industrien. BD-Autoshield leverer både produkter til sundhedspleje institutioner, forskere, læringsanstaler og kliniske laboratorier. BD-Autoshield skaber, designer, producerer og sælger en bred variation af produkter beregnet til disse steder. BD-Autoshields store formål og drivkraft er at hjælpe andre mennesker med at leve et sygdomsfrit og sundt liv.
BD-Autoshield drøm for fremtiden er at blive den organisation, der er mest kendt for at udrydde unødvendig lidelse og død forårsaget af sygdomme. Og de er allerede godt på vej.
For BD-Autoshield gælder kun en ting: At gå efter toppen, at blive så gode til det de gør, som overhovedet muligt. De finder deres motivation i at hjælpe verden til at blive et bedre sted. 

Sikker injektion.

Et af BD-Autoshields produkter er deres penkanyle med beskyttelsesskærm. Dette produkt skal bruges sammen med din insulinpen. Du skal være opmærksom på, at der er passage igennem nålen, inden du tager insulin. Dette sikrer du dig ved, at indstille dosisvælgeren på en eller to enheder, hvorefter du sprøjter en smule insulin ud i luften. 

Penkanyler hos Mecindo.dk

Mecindo kører med dele af BD-Autoshields udvalg, og du kan, som med alle andre af vores produkter, få billig fragt og hurtigt levering, hvis du køber penkanyler fra BD-Autoshield.