Bayvantic Vet

Bayvantic beskytter effektivt mod parasitter, flåter, pelslus og forskellige flyvende insekter. Undgå smittespredning mellem dig og dit kæledyr ved at forebygge sygdomme hos din hund. Læs mere om Bayvantic nederst på siden hvor du også kan se hvordan Bayvantic anvendes.


Hvad er Bayvantic?

Bayer Animal Health har siden 1919 udviklet produkter som styrker dyrs sundhed. Der kommer løbende nye produkter, men Bayvantic vet er et af de mest velkendte og populære produkter. Produkterne bruges af både landmænd, dyrlæger og private dyreejere. Bayvantic vet beskytter mod:

  • Lopper
  • Flåter
  • Pelslus
  • Flere forskellige flyvende insekter

Det er ikke alle insekter som dør af Bayvantic, men i stedet beskyttes dyret mod dem. Ved at anvende Bayvantic vet, kan du altså forebygge bakterieinfektioner, sygdomme og parasitter hos dit kæledyr.


Hvordan virker Bayvantic?

De aktive ingredienser i Bayvantic er imidacloprid og permethrin. Ved at sammensætte disse to ingredienser, virker de mod flåter, lopper, myg, sandfluer, pelslus og stikfluer. Det særlige ved Bayvantic er, at din hund også er beskyttet selvom den bliver våd. 

Når din hund er blevet behandlet med Bayvantic, vil produktet afvise og dråbe flåter. Så snart en flåt kommer i kontakt med din hund vil den undgå at bide sig fast. Skulle det ske, vil flåten indenfor kort tid dø.

Det er vigtigt at huske på, at din hund skal genbehandles for at bevare sin beskyttelse. Du bør derfor behandle din hund med Bayvantic én gang hver fjerne uge. 


Bayvantic til hund

Bayvantic er spot-on behandling til hunde og hvalpe fra 7 uger/ 1,5 kg. Det er nemt at behandle din hund – er du i tvivl om hvordan du bruger Bayvantic, kan du se videoen længere nede, som enkelt forklarer og viser hvordan produktet anvendes på din hund.

Du er måske nervøs for, om du selv eller dine børn må røre din hund efter behandling. Det må du gerne, du skal dog lade påføringsstedet tørre først. Derefter er der ingen problemer ved at røre din hund. 


Bayvantic til kat

Bayvantic er udelukkende til hunde. Derfor må du aldrig bruge Bayvantic til din kat. Årsagen til dette er, at kattens fysiologi er anderes end hunde og at den ikke evner at metabolisere nogle kemiske forbindelse. 

Hvis du både har hund og kat i dit hjem, skal du sørge for at de adskilles i ca. ét døgn efter din hund er blevet behandlet. Adskillelsen gør, at hunden og katten ikke kommer i tæt kontakt mens hundens påføringssted tørrer. Derefter kan begge dyr igen være sammen som normalt. 

Til din kat kan du i stedet gøre brug af Frontline Combo til katte. Frontline Combo findes i pakninger med både 3 stk. og 6 stk. Adventage Vet. Opløsningen til katte virker behandlende og forebyggende af lopper. Vælg opløsningen til katte på 0-4 kg eller 4-8 kg


Hvorfor vælge Bayvantic?

Ved at behandle din hund med Bayvantic, opnår du følgende fordele:

  • Beskyttelse mod lopper, flåter, myg, sandfluer, stikfluer og pelslus
  • Myg, flåter og fluer afvises og dræbes allerede ved kontakt 
  • Reduktion af risikoen for flåtbårne sygdomme
  • Din hund er beskyttet selvom den er våd


Køb Bayvantic vet på mecindo.dk

Gør noget godt for din hund og beskyt den mod flåter, fluer og myg. Bayvantic er nemt at bruge og giver langvarig beskyttelse. Vælg det Bayvantic produkt som passer til din hunds størrelse. Vi har Bayvantic til hunde i størrelserne: 1,5-4 kg, 4-10 kg, 10-25 kg og 25-40 kg.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 


Læs mere Skjul