Bausch & Lomb

Bausch & Lomb er et af verdens førende mærker inden for øjen- og kontaktlinse pleje. Deres produkter har et gennemgående stærkt ry, og de er anerkendt på verdensplan for både hensyn til den individuelle kunde og deres produkters høje kvalitet.


Bausch & Lomb rensevæske til kontaktlinser sørger for, at dine kontaktlinser ikke bliver tørre og irriterede, og skaber et fugtgivende og komfortabelt miljø for dine kontaktlinser

Bausch & Lomb rensevæske kan bruges til alle slags bløde kontaktlinser, og deres banebrydende sensitive eyes teknologi skaber et ekstremt konkurrencedygtigt produkt.

Eksperter indenfor øjenpleje

Bausch & Lomb er ikke blot dygtige til kontaktlinser. De skaber også mange andre produkter, der til sammen udgør den optimale og tilstrækkelige beskyttelse til dine øjne.

Et af de andre produkter er deres øjengel til lindring af trætte og tørre øjne .

Denne fugtgivende øjengel indeholder 0.15% hyaluron syre, der forekommer naturligt i øjet. Det er dette stof, der sørger for, at øjet holder sig fugtigt og danner beskyttelse til øjets overflade.

Bausch & Lomb øjengel indeholder også et unikt stof, der automatisk omdanner sig til oxygen, vand og naturlige salte når det kommer i kontakt med øjet.

Mecindo fører dele af Bausch & Lomb's sortiment, og det er vi naturligvis glade for, da vi har stor tiltro til Bausch & Lomb's udvidede forskning på området inden for øjenpleje.

Læs mere Skjul