2 Balance Activ, Køb intimpleje til kvinder online.
Balance Activ

 

Balance Activ er et stort og anerkendt mærke inden for den medicinske verden, og deres produkter har et fantastisk ry som et naturligt og behageligt alternativ til piller og medicin med ubehagelige og irriterende bivirkninger. Balance Activ har i mange år udarbejdet den perfekte formel til medicin, der virker i harmoni med din krop, og som kopierer de effekter, som din krop naturligt arbejder med hver dag.

Derfor bekæmper Balance Activ irritation på en naturlig og gavnlig måde. Balance activ har et mål om at hjælpe med at tilbyde en blid og effektiv måde til at bekæmpe sygdomme i din krop, og derfor har de skabt en stor variation af produkter til netop dette formål. Blandt andet er de dygtige til at bekæmpe skedekatar.

Balance Activ vaginal gel

Et af deres mest kendte produkter er deres vaginal gel. Denne gel er ideel som middel til at bekæmpe skedekatar. Skedekatar er en ubehagelig og irriterende sygdom, der opstår i vaginaen. Denne vaginal gel bekæmper generne og den dårlige lugt, der opstår i forbindelse medskedekatar. I forbindelse med skedekatar opstår unaturlige ph-værdier i underlivet, og denne gel genskaber de naturlige ph-værdier. 

Balance activ på Mecindo

Køb Balance Activ online hos Medicin.dk og få billig fragt og hurtig levering lige til døren eller nærmeste postboks.