Badger Balm Yoga & Meditations Salve

Opnå rolig bevidsthed og ærefrygt.

Badger Balm Yoga & Meditations Salve

Opnå rolig bevidsthed og ærefrygt.

79,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

17 Gram

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

79,95 kr

Beskrivelse

Med Badger Balm Yoga & Meditations Salve kan du ligesom de ædle træer der er så dybt forankret i jorden, opnå en større jordforbindelse og centrering, som netop er så vigtig i praksisen af yoga & meditation.
Aromaerne af sandeltræ, røgelse og myrra bruges i både østlige og vestlige traditioner til at støtte meditations praksisen og inspirerer en stemning af ærefrygt og rolig bevidsthed.
Badger Balm Yoga & Meditations Salve indeholder også cedertræ som skærper sindet og citrus æteriske olier fra mandarin skaber en tilstand af fredelig bevidsthed.
I denne Badger Balm Yoga & Meditations Salve er der brugt æteriske olier som er afledt fra barken af ceder- og sandeltræer og CO2 ekstrakter fra træet og rod harpiks af Virak og af Vetiver.

  • Portabel aromaterapi, der er let og nem at have med i tasken
  • Den sofistikerede æteriske olie blanding understøtter meditations praksisen ved at inspirere en stemning af ærefrygt og rolig bevidsthed.
  • Blødgør og udglatter huden, mens psyken balanceres

Anvendelse

Gnid lidt på hænder, templer, pande eller hvor du ønsker.

Ingredienser

* Olea Europaea (Ekstra Jomfru Oliven) olie, * Cera Alba (Bivoks), æteriske olier af * Cedrus Atlantica (Cedarwood), * Citrus Nobilis (Mandarin), * Litsea cubeba (Litsea cubeba), Santalum album (sandeltræ), og CO2 Ekstrakter af * Zingiber officinale (ingefær), Botswellia Carterii (Virak), * Vetivera zizanoides (af Vetiver), * Calendula officinalis (Calendula), * Rosa Canina (hyben), og * Commiphora Myrrha (Myrra).
* = Certificeret økologisk

Produktinformation

Mængde 17 Gram
Producent Badger Balm
Klassifikation Håndkøbsmedicin (GSL)
Produktnummer 54168
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 634084480412
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på