Badger Balm Mini Night-Night Salve

Drøm sødt. Til børn

Badger Balm Mini Night-Night Salve

Drøm sødt. Til børn

21 Gram

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

49,95 kr

Beskrivelse

Badger Balm Mini Night-Night Salve er en naturlig sovesalve der specielt er designet til børn, for at lette de yngre sind ind i den magiske søvnverden.
Denne særlige børnevenlige formel indeholder æteriske olier der er kendt for at være særligt gavnlige for børn og som hjælper dem til at slappe af efter en travl dag med at lære og vokse.
Badger Balm Mini Night-Night Salve indeholder kamille, som hjælper børn til at blive rolige, og slappe af, lavendel virker også beroligende mens sandeltræ giver en følelse af ærbødighed.
Badger Balm Mini Night-Night Salve giver en naturlig søvnstøtte til børn, og er en perfekt tilføjelse til ethvert sengetidsritual.

Anvendelse

Perfekt til en aften massage. Gnid lidt på templer, nakke, mave, håndled eller hvor du ønsker, og den vidunderlige duft vil spredes om barnet.

Ingredienser

Ingredienser: * Olea Europaea (Ekstra Jomfru Oliven) olie, * Cera Alba (Bivoks), * Ricinus Communis (Castor) olie, * Aloe Barbadensis (Aloe) Extract, æteriske olier af * ægte lavendel (lavendel), Santalum album (sandeltræ) , * Citrus Nobilis (Mandarin), * Mentha Viridis (Spearmint), og * Anthemis Nobilis (romersk kamille).
* = Certificeret økologisk

Produktinformation

Mængde 21 Gram
Producent Badger Balm
Klassifikation Frit salg (GSL)
Produktnummer 54161
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 634084162011

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Badger Balm Mini Night-Night Salve”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Badger Balm Mini Night-Night Salve
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på