Originale Bach blomsterremedier

Nelsons Bach 

Naturlig hjælp siden 1860 

Nelson åbnede deres første homøopatiske apotek i 1860 og er i dag en af Storbritanniens førende producenter af naturlige sundhedsprodukter, og en af Europas ældst etablerede. 

Dr. Edward Bach udviklede i 1930’erne homøopatiske behandlingsformer ud fra ideologien, at vejen til et sundt helbred kommer fra følelsesmæssig balance. Han henvendte sig til Nelsons, der havde erfaring med salg, og som siden har solgt Bach® blomster remedierne verden over.
 


Bach® originale blomster remedier er det eneste brand der kommer fra Dr. Edward Bachs haver i Mount Wernon. Med den originale Bach® signatur er du sikret kvalitet i dine produkter, kvalitet bygget på over 160 års erfaring.

Hos Mecindo finder du de originale nødhjælpsremedier fra Bach®, som består af 38 forskellige blomsterremedier, men også Rescue remedy® serien, der er sammensætninger af blomsterremedier ud fra de 38 enkelte remedier.
 

Populære produkter fra Bach:

 

 

Bach® Rescue® har til formål at hjælpe dig med at gå følelsesmæssige udfordringer i hverdagen positivt i møde og genoprette indre ro og balance. Original Bach® Rescue remedy fås bl.a. i dråbeform med den traditionelle pipetteflaske, som praktisk spray, creme og velsmagende pastiller.
 

Bach enkeltremedier
Bach rescue serien

 
Serien indeholder også Rescue® Night spray, der ud over de normale ingredienser også indeholder Hestekastanje. Night spray har en hurtigvirkende effekt, stil den på natbordet, for en naturlig ro inden sengetid. 
 
Bach® blomster remedier er 38 forskellige remedier fra vildtvoksende blomster og planter, med hvert deres fokuspunkt. Deres unikke egenskaber kan sammensættes så de passer dit unikke behov.
 


viser 1 til 48 af 58 (2 sider )

Hvad er Bachs Blomsterremedier?

Bach Flower Remedies, på dansk, Bachs Blomsterremedier har sin historie mere end 130 år tilbage, hvor Dr. Bach blev født. Da han blev ældre, undersøgte han Englands planter, hvoraf han fandt en række urter og planter, som alle har helende virkninger på kroppen. 

Edward Bach blev født i 1886 nær Birmingham i England. Bach studerede medicin på Universitetshospitalet i London. Senere begyndte han at studere planterne og deres virkning på kroppen. Han udvandt ekstrakt af forskellige planter og tog dem, når han f.eks. var vred, glad, træt, havde tankemylder eller uoplagt. På den måde fandt han ud af, hvilke planter der virkede på hvad.

Bachs Blomstermedicin består altid af naturlige ingredienser og kan gives til personer i alle aldre, så vel som til kæledyr og planter.

Bachs Blomstermedicin er homøopatiske lægemidler uden godkendte terapeutiske indikationer. Du bør konsultere med en læge, hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af et homøopatiske lægemiddel. 

Hvad kan Bachs blomstermedicin bruges til?

Ved brug af Bachs blosmtermedicin, bringes krop og sind i balance. Følelser der ikke hører til i kroppen fjernes og tilbage er velbehag og overskud. Glæde og lykke får lov til at have plads i kroppen – altså følelser som giver krop og sind det bedste grundlag for at være til.

Alle Bach produkter er glutenfrie.

Køb Bach blomsterremedier hos Mecindo

Hos Mecindo forhandler vi et bredt udvalg af Bach Blomstermedicin. Vælg de produkter du kan bruge og som passer til dit behov. Bach anvendes af mange og det er ikke uden grund. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.