Babyliss

Babyliss har i årtier været populært blandt både private og professionelle – du har sikkert set din frisør bruge et produkt derfra? Hos mecindo forhandler vi hårbørster, hårelastikker og hårnåle fra det populære mærke, Babyliss. Læs mere nederst på siden. 


Babyliss: Tilbehør til din hårpleje

I mere end 50 år har Babyliss fremstillet innovative produkter til brug i forbindelse med hårpleje. Både private og professionelle har brugt og bruger stadig de mange produkter – og det er ikke helt uden grund. 

Historien bag Babyliss begyndte i 60’erne, hvor hårstylisten Lelievre udviklede det første krøllejern til hårstylister. Herefter begyndte han at markedsføre produktet og brandet, Babyliss, blev grundlagt. 

I dag består Babyliss’ sortiment af både krøllejern, føntørrere, hårbørster, elastikker og meget mere. 

 

Babyliss hårbørster

En hårbørste er et uundværligt tilbehør til et flot og velplejet hår. Hårbørsten stimulerer hovedbunden, så blodomløbet er optimalt. Blodomløbet sørger for at holde gang i hårsækkene og dermed hårrødderne. Derudover glatter børsten også håret og forebygger knuder og filtret hår. 

Nogle hårbørstetyper har endda mere specifikke formål, f.eks. at krølle håret, toupere eller effektivisere føntørringen. 

  • Babyliss tuperingsbørste er til dig der ønsker mere volumen. Børsen er fremstillet af vildsvinehår og er nem at anvende. 
  • Babyliss pudebørste, stor, giver et blødt og flot finish til tykkere hår. Børsten kan bruges i både tørt og vådt hår. 
  • Babyliss paddelbørste, stor, kan bruges til alle hårtyper hvor der ønskes et glat og skinnende udtryk. 
  • Babyliss all-round hårbørste er velegnet til alle hårtyper. Børsten stimulerer hår og hovedbund, samtidig med at føntørring gøres lettere.
  • Babyliss rund fønbørste giver dig et professionelt resultat af din føntørring.  
  • Babyliss tail comb kan bruges hvor der ønskes en præcis styling, eller hvor håret skal touperes. 

 

Babyliss hårelastikker

Hårelastikker, hårnåle og hårklemmer er hvad du skal bruge, hvis du ønsker at sætte dit hår eller prøve nye spændende frisurer. Babyliss hårelastikkerne til børn er meget populære og findes i forskellige farver så de kan matche barnets tøj. Vælg mellem hårelastikker af cashmere, gummi og standard

 

Køb Babyliss produkter på mecindo.dk

Sæt dit hår som du vil med de mange forskellige hårelastikker, hårnåle og klemmer fra franske Babyliss. Husk også at forkæle dit hår med en effektiv hårbørste. Se hele vores udvalg af Babyliss tilbehør her på siden. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

 
Læs mere Skjul