2 Avomine tabletter mod transportsyge, køresyge & søsyge
Avomine

Har du tendens til søsyge, køresyge eller anden form for transportsyge, er der hjælp at hente. En enkelt Avomine tablet à 25 mg kan være nok til at forebygge ubehagelige gener i forbindelse med sørejser, en flyrejse eller blot en biltur. Undgå at få din ferie eller en lang biltur ødelagt på grund af transportsyge.

Hvordan virker Avomine?

et virksomme stof i Avomine er promethazin, et antihistamin med en let sløvende eller søvndyssende virkning. Det modvirker kvalme, svimmelhed og opkastninger, uanset om disse symptomer hidrører fra et anfald af transportsyge eller har andre sygdomsrelaterede årsager, evt. en nylig operation. Avomine må ikke anvendes i forbindelse med bilkørsel eller håndtering af maskiner/el-drevet værktøj.

Hvad er symptomerne på transportsyge?

Hvis du har erfaring for, at du reagerer med et eller flere af følgende symptomer såsom svimmelhed, evt. hovedpine, bleghed, kvalme, opkastninger, koldsved og kuldegysninger i forbindelse med transport under en eller anden form, er du antageligt disponeret for transportsyge.
Det kan du komme i forkøbet ved at indtage en Avomine tablet 1-3 timer og op til 24 timer før rejsens påbegyndelse, f.eks. aftenen før. Avomine kan anvendes af børn over 2+. Se den medfølgende brugsvejledning for eventuel dosisforhøjelse. 
Avomine indeholder gluten og laktose.
Bestil Avomine fra online apoteket Medicin.dk, så får du forsendelsen leveret inden for 2-4 hverdage.