2 Autopen insulinpen - Køb billige insulinpenne online

AutoPen

Den gode løsning til injicering af insulin

Hver eneste dag er tusindvis af mennesker tvunget til at injicere insulin, for at bekæmpe diabetes og andre sygdomme der kræver dette.
 Autopen har sat sig for at gøre denne oplevelse så nem og smertefri som muligt, og de har på baggrund af lang og grundig research designet denne autopen. Autopen har været meget grundige, da kvalitet og enkle løsninger betyder alt for dem. Derfor har de konstrueret en pen, der er kompatibel med alle store mærker af nåle til insulinpenne. Autopen er et fantastisk produkt, der får gennemgående positive tilbagemeldinger fra brugere. 

Sådan virker det

Autopen virker ved at injicere en forud bestemt mængde, der sender insulinen i blodet via et enkelt tryk. Insulinen kommer ind fra en 3ml ampul. Autopen skal anvendes sammen med en insulinampul og en penkanyle. Du skal påsætte penkanylen og derefter indstille mængden på det tilpasse antal enheder. Du skal naturligvis følge din læges instruerede teknik. 

Autopen hos Mecindo

Vi er så heldige, at vi fører Autopens produkter hos Medicin. Vi fører store dele af deres udvidede sortiment, og dette er vi meget glade og stolte over. Vi går altid efter, at finde producenter der går lige så meget op i kvalitet, som vi selv gør, og det lever Autopen 100% op til.